Fodenist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 2.169 Çözümler 8 29 Eylül 2021 #1 Arkadaşlar kuzenim Xbox One S almış ve beni Rocket League'ye çağırdı. Ben PC'den kuzenim Xbox'dan oynuyor ancak playe tıkladığında lisans sözleşmesini kabul etmedi diye bir hata çıkıyor. Nasıl çözebiliriz?
Arkadaşlar kuzenim Xbox One S almış ve beni Rocket League'ye çağırdı. Ben PC'den kuzenim Xbox'dan oynuyor ancak playe tıkladığında lisans sözleşmesini kabul etmedi diye bir hata çıkıyor. Nasıl çözebiliriz?
E Ed1tH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 4.870 Çözümler 40 29 Eylül 2021 #2 Ayarlardan çapraz oyun platformunu açtınız mı 2'niz de? Artı 0 Eksi
KS KS Fodenist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 2.169 Çözümler 8 29 Eylül 2021 #3 Ed1tH dedi: Ayarlardan çapraz oyun platformunu açtınız mı 2'niz de? Genişletmek için tıkla... Evet hocam ikimizde açtık ancak onun tek başınaykende giremiyor. Artı 0 Eksi
Ed1tH dedi: Ayarlardan çapraz oyun platformunu açtınız mı 2'niz de? Genişletmek için tıkla... Evet hocam ikimizde açtık ancak onun tek başınaykende giremiyor.