curiousoftech
Kilopat
One S ile günümüzde 900P ve 1080P'de oynayamayacağınız oyun neredeyse yok denebilir. Series S ise daha çok 2K ve 4K'ya yönelik bir konsol. (Daha çok 2K denebilir bence.) One S konsoluna sahip birine ben kesinlikle One X'e geçmesini öneririm. Tabi benim önerim bütçesi ve beklentisi uygun olan biri için. Sizin donanımınız (monitör veya TV) ve bütçeniz 2K için uygunsa Series S güzel bir tercih derim.
@Akif 4K'da One X'yi öneriyor olmamın nesi yanlış onu söyler misiniz? Siz Series S'in 4K'da One X'e göre daha iyi bir görüntü veya aynı görüntü verdiğini mi söylüyorsunuz? Series S 4K'ya yakışan/yeten bir kart değil bana göre. One X ile aldığınız görüntü kalitesini Series S ile 4K'da aramayacaksınız. One X ile One S arasındaki en büyük fark bana göre yükleme süreleri. Yanlış anlaşılmaya sebep olmamak için dediklerimi toparlıyorum:
"Series S 2K ve altında alınabilecek en mantıklı cihaz. Hedefiniz 4K ise ve yükleme süresi ile ilgili problemi SSD takviyesi veya başka bir şekilde çözebileceğinizi düşünüyorsanız (Microsoft tarafından SSD aparatı ayrı olarak satılıyor diye biliyorum.) One X bence mantıklı seçimdir."
Umarım yanlış anlaşılmaya veya yönlendirmeye neden olmamışımdır.
@Akif 4K'da One X'yi öneriyor olmamın nesi yanlış onu söyler misiniz? Siz Series S'in 4K'da One X'e göre daha iyi bir görüntü veya aynı görüntü verdiğini mi söylüyorsunuz? Series S 4K'ya yakışan/yeten bir kart değil bana göre. One X ile aldığınız görüntü kalitesini Series S ile 4K'da aramayacaksınız. One X ile One S arasındaki en büyük fark bana göre yükleme süreleri. Yanlış anlaşılmaya sebep olmamak için dediklerimi toparlıyorum:
"Series S 2K ve altında alınabilecek en mantıklı cihaz. Hedefiniz 4K ise ve yükleme süresi ile ilgili problemi SSD takviyesi veya başka bir şekilde çözebileceğinizi düşünüyorsanız (Microsoft tarafından SSD aparatı ayrı olarak satılıyor diye biliyorum.) One X bence mantıklı seçimdir."
Bu cümle gerçekten üzüyor insanı.Yeni oyunları da konsoldaki YouTube'dan izler değil mi?
One S ile günümüzde 900p ve 1080P'de oynayamayacağınız oyun neredeyse yok denebilir. Series S ise daha çok 2K ve 4K'ya yönelik bir konsol. (daha çok 2K denebilir bence.) One S konsoluna sahip birine ben kesinlikle One X'e geçmesini öneririm. Tabi benim önerim bütçesi ve beklentisi uygun olan biri için. Sizin donanımınız (monitör veya TV) ve bütçeniz 2K için uygunsa Series S güzel bir tercih derim.
Aynen sonra 3 sene sonra falan da niye oyun çıkmıyor desin, oyunlara 3 dakika beklesin.One S ile günümüzde 900P ve 1080P'de oynayamayacağınız oyun neredeyse yok denebilir. Series S ise daha çok 2K ve 4K'ya yönelik bir konsol. (Daha çok 2K denebilir bence.) One S konsoluna sahip birine ben kesinlikle One X'e geçmesini öneririm. Tabi benim önerim bütçesi ve beklentisi uygun olan biri için. Sizin donanımınız (monitör veya TV) ve bütçeniz 2K için uygunsa Series S güzel bir tercih derim.
Ne kadara satmayı düşünüyorsun ?Bildiğiniz üzere eski gen konsolları yavaş yavaş dalmaya başladılar. Ben de One S'imi satıp Series S almayı düşünmeye başladım. Sizce değiştirmeli miyim? Ve One S'i satmak istesem en fazla kaça satarım? Pek bir fikrim yok ama iki bine satsam en az üstüne de iki bin eklesem Series S alınabiliyor.
Konsolun hiçbir sorunu yok ve 2 kumandası var. Sadece kumandaların sol analoglarının o üstündeki deri gibi şeysi yok. Diğer her şey sapasağlam çalışm