XBOX One S veya X alınır mı?

301230

Decipat
Yer
???
Just Cause 3 ve Jump Force için almalı mıyım? Klavye ve fare bağlanıyor bildiğim kadarıyla, bilgisayar almak ile neredeyse aynı fiyata geliyor.

Şahsen Bu Fanboyluk Değil Ps 4 Almanızı Öneririm Xbox ta Gamepass var ama içinde bir uncurted bir god of war yok

@279683 PS4 almaya pek sıcak bakmıyorum, donanımları o kadar güçlü değil diye biliyorum. PS4'te oynamak istediğim JoJo no Kimyou na Bouken: Eyes of Heaven var fakat Jump Force'a da sevdiğim animenin karakterleri DLC ile geliyormuş sanırsam.

@Asrın_Tek zaten şuan hazırda kullandığım bir notebook var. İşlerimi o notebook ile yaparım, oyunumu da XBOX ile oynarım diye düşündüm. Çok film izleyen ve internette dolaşan (Technopat Sosyal harici) birisi değilim.

Sadece 2 oyun için deymez bence, o fiyata pc toplayın daha iyi

Xbox series S'in 200 dolar civarı çıkacağı tahmin ediliyor. Yani Türkiye'de 2000 2500TL olur diye düşünüyorum. Bence onu bekleyin.

Dostum Xbox One S sıfırı şu an 2700 TL series S ondan daha mı ucuza cıkacak yani? Yurt dışında 100 dolara satılan One S 2700 TL'ye satılırken sıfırı series S nasıl 2000'e Türkiye'de cıkıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…