XBOX One S veya X alınır mı?

301230

Decipat
Yer
???
Just Cause 3 ve Jump Force için almalı mıyım? Klavye ve fare bağlanıyor bildiğim kadarıyla, bilgisayar almak ile neredeyse aynı fiyata geliyor.

@279683 PS4 almaya pek sıcak bakmıyorum, donanımları o kadar güçlü değil diye biliyorum. PS4'te oynamak istediğim JoJo no Kimyou na Bouken: Eyes of Heaven var fakat Jump Force'a da sevdiğim animenin karakterleri DLC ile geliyormuş sanırsam.

@Asrın_Tek zaten şuan hazırda kullandığım bir notebook var. İşlerimi o notebook ile yaparım, oyunumu da XBOX ile oynarım diye düşündüm. Çok film izleyen ve internette dolaşan (Technopat Sosyal harici) birisi değilim.

@279683 PS4 almaya pek sıcak bakmıyorum, donanımları o kadar güçlü değil diye biliyorum. PS4'te oynamak istediğim JoJo no Kimyou na Bouken: Eyes of Heaven var fakat Jump Force'a da sevdiğim animenin karakterleri DLC ile geliyormuş sanırsam.

@Asrın_Tek zaten şuan hazırda kullandığım bir notebook var. İşlerimi o notebook ile yaparım, oyunumu da XBOX ile oynarım diye düşündüm. Çok film izleyen ve internette dolaşan (Technopat Sosyal harici) birisi değilim.
Sadece 2 oyun için deymez bence, o fiyata pc toplayın daha iyi

Xbox series S'in 200 dolar civarı çıkacağı tahmin ediliyor. Yani Türkiye'de 2000 2500TL olur diye düşünüyorum. Bence onu bekleyin.

Dostum Xbox One S sıfırı şu an 2700 TL series S ondan daha mı ucuza cıkacak yani? Yurt dışında 100 dolara satılan One S 2700 TL'ye satılırken sıfırı series S nasıl 2000'e Türkiye'de cıkıyor?

Dostum Xbox One S sıfırı şu an 2700 TL series S ondan daha mı ucuza cıkacak yani? Yurt dışında 100 dolara satılan One S 2700 TL'ye satılırken sıfırı series S nasıl 2000'e Türkiye'de cıkıyor?
Virüs fırsatçıları yüzünden böyle fiyatlar düşecek yavaş yavaş.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı