Xbox One S vs 10.000 TL toplama PC

Selamlar,
Çok yakında yayın yapmaya başlayacağım (şu an donanımları hazırlıyorum), elimde Xbox One S bulunmakta. Yayınları Xbox üzerinden mi yapsam, PC toplayıp öyle mi yapsam karar veremedim. Eğer PC derseniz, önerinizi beklerim.
Şimdiden teşekkürler.
Not: PC toplama önerisi için bütçe 10 bin ₺.

Xbox'daki oyunlar PC'de de var. Hem elinde bir PC olur. PC al bence.

Selamlar,
Çok yakında yayın yapmaya başlayacağım (şu an donanımları hazırlıyorum), elimde Xbox One S bulunmakta. Yayınları Xbox üzerinden mi yapsam, PC toplayıp öyle mi yapsam karar veremedim. Eğer PC derseniz, önerinizi beklerim.
Şimdiden teşekkürler.

Tabii ki de PC Xbox'ın gözümde en büyük artısı Game Pass ki o da PC de var zaten.

Selamlar,
Şimdiden teşekkürler.
PC

Yayın işi PC işi kardeşim konsol işi rahatlık işi yatacaksın 4K TV'nin karşına yata yata oyun oynayacaksın bu şekilde yayın yaparsan adamlar güler sana :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı