H Heberiu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2018 Mesajlar 1.831 Makaleler 3 Çözümler 3 28 Ocak 2020 #1 Xbox One s + 1080P monitör mü yoksa eski 720P monitör + 2400G APU sistem mi? Bütçem 2000TL falan. Evde bir adet masaüstü ve laptop var. Amaç oyun oynamak. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2020
Xbox One s + 1080P monitör mü yoksa eski 720P monitör + 2400G APU sistem mi? Bütçem 2000TL falan. Evde bir adet masaüstü ve laptop var. Amaç oyun oynamak.
4 496391 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.619 Çözümler 9 Yer Aiur 28 Ocak 2020 #3 PlayStation varken, Xbox tercihinizin sebebi nedir acaba?
S Silinen üye 300257 Ziyaretçi 28 Ocak 2020 #4 Silinen üye dedi: PlayStation varken, Xbox tercihinizin sebebi nedir acaba? Genişletmek için tıkla... GamePass?
Silinen üye dedi: PlayStation varken, Xbox tercihinizin sebebi nedir acaba? Genişletmek için tıkla... GamePass?
4 496391 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.619 Çözümler 9 Yer Aiur 28 Ocak 2020 #5 Silinen üye dedi: GamePass? Genişletmek için tıkla... Xbox ekosisteminde doğru düzgün oyun yok, ben önemli bir avantaj olduğunu düşünmüyorum.
Silinen üye dedi: GamePass? Genişletmek için tıkla... Xbox ekosisteminde doğru düzgün oyun yok, ben önemli bir avantaj olduğunu düşünmüyorum.
Sadik Efendi Centipat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 372 Çözümler 2 28 Ocak 2020 #6 Silinen üye dedi: Xbox ekosisteminde doğru düzgün oyun yok, ben önemli bir avantaj olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Her oyun hem xbox'a hem de ps ye çıkıyor , yani bir fark yok aralarında.
Silinen üye dedi: Xbox ekosisteminde doğru düzgün oyun yok, ben önemli bir avantaj olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Her oyun hem xbox'a hem de ps ye çıkıyor , yani bir fark yok aralarında.
S Silinen üye 300257 Ziyaretçi 28 Ocak 2020 #7 Silinen üye dedi: Xbox ekosisteminde doğru düzgün oyun yok, ben önemli bir avantaj olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... APU PC ile kıyasla aynı hatta daha çok oyun var, PS oyunları yok sadece.
Silinen üye dedi: Xbox ekosisteminde doğru düzgün oyun yok, ben önemli bir avantaj olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... APU PC ile kıyasla aynı hatta daha çok oyun var, PS oyunları yok sadece.
4 496391 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.619 Çözümler 9 Yer Aiur 28 Ocak 2020 #8 Sadik Efendi dedi: Her oyun hem xbox'a hem de ps ye çıkıyor , yani bir fark yok aralarında. Genişletmek için tıkla... Yığınla, PlayStation'a özel oyun var. Son yıllarda çıkan kaliteli oyunların neredeyse tamamı PlayStation'a özel zaten.
Sadik Efendi dedi: Her oyun hem xbox'a hem de ps ye çıkıyor , yani bir fark yok aralarında. Genişletmek için tıkla... Yığınla, PlayStation'a özel oyun var. Son yıllarda çıkan kaliteli oyunların neredeyse tamamı PlayStation'a özel zaten.
Sadik Efendi Centipat Katılım 6 Ocak 2020 Mesajlar 372 Çözümler 2 28 Ocak 2020 #9 Silinen üye dedi: Yığınla, PlayStation'a özel oyun var. Son yıllarda çıkan kaliteli oyunların neredeyse tamamı PlayStation'a özel zaten. Genişletmek için tıkla... Adam zaten playstation istememiş , xbox veya apu istemiş.Ona bakarsan forza horizon gibi cillop gibi bir seri ps de yok.
Silinen üye dedi: Yığınla, PlayStation'a özel oyun var. Son yıllarda çıkan kaliteli oyunların neredeyse tamamı PlayStation'a özel zaten. Genişletmek için tıkla... Adam zaten playstation istememiş , xbox veya apu istemiş.Ona bakarsan forza horizon gibi cillop gibi bir seri ps de yok.
4 496391 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.619 Çözümler 9 Yer Aiur 28 Ocak 2020 #10 Sadik Efendi dedi: Adam zaten playstation istememiş , xbox veya apu istemiş.Ona bakarsan forza horizon gibi cillop gibi bir seri ps de yok. Genişletmek için tıkla... Forza dışında ne kaldı zaten? Halo öldü, Gears öldü.
Sadik Efendi dedi: Adam zaten playstation istememiş , xbox veya apu istemiş.Ona bakarsan forza horizon gibi cillop gibi bir seri ps de yok. Genişletmek için tıkla... Forza dışında ne kaldı zaten? Halo öldü, Gears öldü.