Xbox One S vs PlayStation 4

Güvenilir bir satıcı bulursan neden olmasın uygun fiyata aldın mı senden rahatı olmaz gayet memnun eder kolu filan rahat sağlam zaten. Hayırlı olsun mutlaka incelemeni ve yorumlarını beklerim bende almayı düşünmüyor değilim .

Param bol ve çok oyun oynamam diyorsan PS4

E3 bu akşam başlıyor, Microsoft'un sunumu yarın akşam onu bekleyin. Xbox One'ın şu anki durumu pek de alınası durmuyor bana kalırsa bir sürpriz yapıp konsolu cazip kılmaları gerekiyor. Exclusive oyun neredeyse hiç yok.

Xbox Game Pass güzel bir sistem ama başlı başına konsol aldırmaya yetebilecek bir pazarlama aracı değil. Origin Access'den bahsetmiyorum o başlı başına bir çöp.

Xbox tarafı oyun konusunda çok başarısız ve bunu kapatmak için sürekli Xbox 360 oyunları One'a geliyor, buna anca çocuk kanar.

PS tarafında da oyunlar sıkıntılı, sadece Plus'un verdiği aylık oyunlar var onlarda arada sırada güzel oyunlar olabiliyor örneğin Bloodborne, Beyond Two Souls vb. Size kütüphane sağlayan bir abonelik bulunmuyor fakat indirimleri Xbox tarafından daha iyi ve geniş bazı AAA oyunlar fahiş fiyatlara düşebiliyor. Genelde Xbox'da bu oyunlar 30-40 TL pahalı oluyor.

Şu an hem PS Store'da hem Xbox Live'da indirimler var.

Days of Play

Xbox E3 Big Fun Deals | Xbox

Ben de önceki nesilde Xbox 360 sahibiydim fakat Xbox'un şu anki durumu gerçekten pek iç açıcı değil, konsol güzel ama içerik yok oyun yok. Bu E3'te adam akıllı bir şeyler çıkartamazlarsa durum vahim.

Nasıl olsa Temmuz başı alacağım beklerim. Sonuca bağlıda alırım.

Umarım Xbox Exclusive sürprizleri yapar.Keşke Quantum Break 2 gelse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…