Xbox One S vs PS3

Kurisu Makise

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 2600, Msi GTX 1050 ti Gaming X 4g oc
Asus prime a320m-k
Meslek
Öğrenci
En baştan söyleyeyim fazla param yok. Öğrenciyim ebeveynlerim izin vermediği için Game Pass gibi üyelikleri alamıyorum. Anca 2-3 ayda bir oyun alıyorum o yüzden PS3 almanın daha mantıklı olduğunu düşünüyorum ama sizin de fikirlerinizi almak isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bence Xbox One S oyunlar çok daha ucuz ve One S'in rakibi PS4 Slim diyebiliriz PS3 ise çok eski bir jenerasyon

Xbox olan daha performanslı olacaktır o yüzden Xbox olanı alın.

Cevaplarınız için teşekkür ederim Xbox'u alacağım.

Ailenizi ikna etmeniz gerek, ikna edemediğiniz durumda Xbox One'ın pek bir cazibesi kalmıyor. PS3 yerine de Xbox 360 alın hem daha ucuz hem de daha iyi.

Benim de çok param yoktu Xbox One S'i tercih ettim. Şahsen Xbox One S'i öneriyorum hiç kasma yaşamıyorum gayetde zevkli. Soracağın soru varsa cevaplıyabilirim. Xbox'da su oyunlara sahibim fiyatlarinı yazayım. GTA 5 80 küsur TL, Forza 4 200TL, Witcher 3 150TL, daha da var. Xbox indirimlerinde 100 TL civarına cok güzel oyunlar var önerebilirim. Bedava olarak War Thunder, Fall Guys, Fortnite, oyunlari var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…