Xbox One S vs PS4

Game Pass diyor millet hala. Yeni Playstation Plus servislerinden haberleri yok galiba.

Hocam iki cihaz arasından düşünmeden PS4 al. Yeni Playstation Plus aboneliğinde harika oyunlar var. Yıllık paket alırsan aylık yaklaşık 38 liraya geliyor.

One S'in dengi PS4 Slim. PS4'ün dengi ise One. Game Pass olduğu ve daha yeni olduğu için One S diyorum.
Playstation'un exclusive oyunlarına takıntınız yoksa Game Pass imkanı olduğu için Xbox derim.

Hepinizin yeni PS Plus aboneliklerini araştırmasını öneririm. Game Pass'in en büyük avantajı da ortadan kalktı çünkü. Çoğu Playstation Exclusive oyunu da yeni PS Plus kütüphanesine eklendi. Konularda artık Game Pass överken başka argümanlar sunun çünkü PS tarafında da aylık ortalama 38 - 70 lira vererek aşağıda attığım ve daha bir çok kaliteli AAA oyunları oynamak mümkün.

Ayrıca bu tavsiyeyi de dinlemenizi öneririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

2021 Kasım konusu bu. O zamanlarda PS Plus extra ve Deluxe yoktu.

Ben mesajımı yazdığım zaman var mıydı bu dediğin?

Vallahi şöyle söyleyim aldım oynamak istediğim oyunları 2.el olarak aldım oynadıktan sonra sattım oyunları ve PS4'ü ben çok hevesle almıştım ama PC'den çok da bir farkı olmadığını anlayınca hayal kırıklığına uğradım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…