Xbox One S vs PS4

Xbox one s mi ps4 mü

• Oy verenlerin toplamı
    43

ParadoxTR0

Centipat
Ben oyun konsolu almak istiyorum ama karar veremedim. Şimdi Xbox istiyordum başta, ucuz falan, Game Pass'inde çok oyun olduğu için ama sonra PS4'ün PS Plus'ının daha ucuz olduğunu öğrendim. Günümüzün dolar kuruyla tabii bütçe yüksek olmuyor, onun için 2. el baktım. Burada da Xbox öne geçti. Bir ara düşündüm, benim arkadaşlarim da var, onlarla oynarim dedim, sonra arastirdim, çapraz platformlu oyunlar var oldugunu ogrendim ve çoğu oynayacağımız oyunda çapraz platform olduğunu ögrendim. Uzun kullanimlarda PS4'ün Xbox'a gore daha çok ısındığını ögrendim, Xbox'ı öne geçirdi. Xbox'in kolunu daha çok seviyorum PS4'de göre, daha öne geçirdi. Sonra gezerken bir forum sitesinde okudum, adam sadece Xbox alinmaz, PS4 alın kesinlikle, yazmiş. Para konusuyla bu zaten nötrledi beni, sizce ne almalıyım? Bütun yorumlara açığım. Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim.

Benim tercihim PS4'ten yana olurdu. Spiderman, God Of War, The Last Of Us Part 2 gibi oyunları oynama imkanın olacak. Bu oyunları oynamak istiyorsan PS4 almak zorundasın. Ama bu oyunlara ilgi duymuyorsan Xbox'ın GamePass servisi ve 2. elde uygun fiyatlı olması Xbox'ı alınabilir kılıyor. Tercih senin.

2. El alıcaksanız ucuza Xbox One Fat kasalar mevcut. 600 TL civarına temiz bulursanız gamepass ile güzel olur.
Bu konuda katılıyorum sana ama sanki fps le grafik fark ediyo galiba.
Ağırlık Kocaman adaptör taşımak zor olur one S de öyle bir dert yok ps4 gibi tak fişe oyna.
Çokta bi zarari olmaz zaten surekli televizyona takili olur televizyon izleyen yok.
Benim tercihim PS4'ten yana olurdu. Spiderman, God Of War, The Last Of Us Part 2 gibi oyunları oynama imkanın olacak. Bu oyunları oynamak istiyorsan PS4 almak zorundasın. Ama bu oyunlara ilgi duymuyorsan Xbox'ın GamePass servisi ve 2. elde uygun fiyatlı olması Xbox'ı alınabilir kılıyor. Tercih senin.
Neden bu oyunlar için ps4 almak zorundayim o konuları pek bilmiyorum xbox da yokmu?
Adaptör konusunda haklısın fakat 2. Ellerde nerdeyse 400 tl fiyat farkı var. Bence 400 tl farka deymez.
Aynn.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı