Xbox One S vs Xbox One X

edremit babası

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar dostlar 2 haftadır sahip olduğum bilgisayara maalesef veda ettim ama elimde güçlü bir Xbox kütüphanesi var ve bunu değerlendirmek istiyorum. Oynamak istediğim oyunlar FIFA, GTA, Sea of Thieves gibi oyunlar. Düşük bir bütçem var ve Trendyol da ithalatçı garantili ürünler var. Sizce hangi konsolu almalıyım ve bu konsol beni kaç yıl idare eder?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence hiçbir konsolu. Bunlara vereceğiniz para gerçekten çöpe atılmış gibi olacak. Xbox Series S alın ikinci el 7.5-8 civarına çok daha iyi. Xbox One X'ten daha güçsüz evet ama Quick Resume, SSD ve yeni nesil olma sebebiyle çok daha önde bir konsol. Ben Series S kullandım hiçbir keleği yok. Boşuna Xbox One X tarafına yönelmeyin. Series S de aşağı yukarı aynı fiyatta, Series S alın pişman olmazsınız.

Series S tavsiyemdir ancak expansion Card olmadığı sürece depolamada sıkıntı yaşayacaksın ürün aldığında sana direk 360 GB boş alanla geliyor RDR ve GTA indirsen alan bitiyor normal harici disk ile X/S yazan oyunları oynayamazsın ben illa X/S yazanları oynayacağım dersen expansion Card alman lazım dediğin 2 konsol eski nesil olduğu için onlarda bu dert yok harici ile hepsini oynarsın ama fosil konsollar.

Series S tavsiyemdir ancak expansion Card olmadığı sürece depolamada sıkıntı yaşayacaksın ürün aldığında sana direk 360 GB boş alanla geliyor RDR ve GTA indirsen alan bitiyor normal harici disk ile X/S yazan oyunları oynayamazsın ben illa X/S yazanları oynayacağım dersen expansion Card alman lazım dediğin 2 konsol eski nesil olduğu için onlarda bu dert yok harici ile hepsini oynarsın ama fosil konsollar.

Hocam SSD fiyatlarına baktım gerçekten pahalı ama bana yetecek oyunlarım belli Allah nasip ederse bu hafta Series S alacağım.

HDD'de alabilirsin X/S işareti olmayan oyunları oynarsın ama X/S olanları ne harici HDD'de ne de SSD'de açamazsın o yüzden söyledim kendim kullanıyorum konsolda 3 oyun yüklü Flight Simulator FC 25 WWE 23 başka oyun yüklemiyorum X/S olmayan versiyonlarından devam ediyorum HDD'ye indirip.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı