Merhaba. Başlıkta da gördüğünüz gibi bir oyun konsolu almayı planlıyorum fakat kararsızım. Xbox series S mi almalıyım yoksa Xbox One S mi almalıyım çok kararsızım. Hemen hemen aynı fiyatta olacaklarını düşünüyorum.
Hocam Series S daha yeni bir konsol. En fazla 3 yıl daha One S desteği gelir. Daha sonra bitecek. Bence yeni nesil S alın. Yeni nesil X pahalı olacak gibi duruyor. Aynı koşullar One X içinde geçerli.
Merhaba. Başlıkta da gördüğünüz gibi bir oyun konsolu almayı planlıyorum fakat kararsızım. Xbox series S mi almalıyım yoksa Xbox One S mi almalıyım çok kararsızım. Hemen hemen aynı fiyatta olacaklarını düşünüyorum.
İlk olarak eğer özel oyun oynamak istiyorum dersen Xbox'a yaklaşma bile. Xbox Series S 200 dolar olacağı konuşuluyor. Bence Xbox Series S daha yeni olduğu için Xbox One S'den güçlü olacağını düşünüyorum. Bence Xbox Series S senin için daha iyi bir seçim olacaktır.
Eğer o konsol 200 dolara gelirse bizim gibi doların yüksek olduğu ülkelerdeki fakirlerin yüzü gülecektir Gelsin de inşallah ucuza oyun oynayalım, aylık bir de ucuz Xbox Game Pass satın aldın mı yeme de yanında yat
Eğer o konsol 200 dolara gelirse bizim gibi doların yüksek olduğu ülkelerdeki fakirlerin yüzü gülecektir gelsin de inşallah ucuza oyun oynayalım, aylık bir de ucuz Xbox Game Pass satın aldın mı yeme de yanında yat
Yurt dışından getirtmezsen almanın mantığı yok yüksek ihtimalle eğer 200dolara çıkarsa 400dolardan aşağı alabiliceğini pek sanmıyorum yani series X fiyatına series S alıcağız.
Yurt dışından getirtmezsen almanın mantığı yok yüksek ihtimalle eğer 200dolara çıkarsa 400dolardan aşağı alabiliceğini pek sanmıyorum yani series X fiyatına series S alıcağız.
Dostum yine de 350dolardan aşağı olabiliceğini pek sanmıyorum umarım dediğin gibi olur eğer öyle bir şey olursa çıktığı gibi alabiliriz çünkü Xbox series S çıkmadan vergi düşecek diye biliyorum.