Xbox One S/X alınır mı?

Trojan067

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, oyun oynamak istiyorum fakat oyun fiyatları arttığından dolayı PC'den oynayamıyorum. Ben de bir alternatif buldum, Xbox One S veya One X alırsam bu 2.3 bin oyuna da erişebiliyor muyum? Hala mantıklı mı? En yeni oyunları Full grafik kasmadan oynayabilir miyim? Bir de One S mi One X mi almalıyım? Fiyat farkı ne kadar?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-04-16 195324.png
    Ekran görüntüsü 2023-04-16 195324.png
    12 KB · Görüntüleme: 57
Eğer PC bu oyunları oynayabilecek kapasitedeyse. Aylık 30TL'ye Game Pass'i bilgisayarda da kullanabiliyorsun. Hiç gerek yok Xbox almaya

Eğer PC bu oyunları oynayabilecek kapasitedeyse. Aylık 30TL'ye Game Pass'i bilgisayarda da kullanabiliyorsun. Hiç gerek yok Xbox almaya.

Reis şöyle söyleyeyim 4 yıldır para biriktirip hayalimdeki PC'yi aldım PC güzel her oyunu Full en az 100 120FPS oynatabiliyor RX 6700XT ekran kartım var fakat Xbox PC de 400 tane oyun var ve sadece 50 tanesi adam gibi Ama attığım SS de gibi konsol da 2.3K oyunda kullanılabiliyorsa Xbox almak bana daha mantıklı geldi çünkü diyelim mesela ben CoD oynayacagım Xbox konsol da var PC de yok.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-04-16 195346.png
    Ekran görüntüsü 2023-04-16 195346.png
    5 KB · Görüntüleme: 44
Ben 2 sene önce sistemi mi sattım, Xbox Series X aldım. 2 sene kullandım. Eğer FPS oyunu oynayacaksan, konsola kesinlikle bulaşma. Sistemin gayet iyi. Bende zaten şu an Xbox'u satıp PC topladım. Tavsiye etmem.

Ben 2 sene önce sistemi mi sattım, Xbox Series X aldım. 2 sene kullandım. Eğer FPS oyunu oynayacaksan, konsola kesinlikle bulaşma. Sistemin gayet iyi. Bende zaten şu an Xbox'u satıp PC topladım. Tavsiye etmem.

FPS oyunlarını PC de oynayacağım PC im çok iyi zaten ama dediğim gibi bir oyunun 1K olduğu dönemde. Reis şimdi 1 oyun almak istesem en az 1K vermek zorundayım ama düşünüyorum ki 3.5k gibi bir fiyata One X vs alırsam 2300 oyun varmış Game pas de konsol için bunlardan bildiğimiz serilerde hayli fazla istediğimi oynayabilirm diye düşünmüşttüm sizce yanlışmı düşünüyorum.

Bence boşa para vermiş olsursun. Call of Duty Game Pass'te yok ona da para vereceksin. İyi PC varsa Xboxa hiç gerek yok. Ayrıca Series X değil de One X alırsan. 30-60 FPS'de oynarsın oyunları

Bence boşa para vermiş olsursun. Call of Duty Game Pass'te yok ona da para vereceksin. İyi PC varsa xboxa hiç gerek yok. Ayrıca Series X değil de One X alırsan. 30-60 FPS'de oynarsın oyunları.

Hocam rica etsem Discord varsa DC'den konuşabilir miyiz burada biraz uzun sürüyor bazı fikirler almak istiyorum.

Bence boşa para vermiş olsursun. Call of Duty Game Pass'te yok ona da para vereceksin. İyi PC varsa xboxa hiç gerek yok. Ayrıca Series X değil de One X alırsan. 30-60 FPS'de oynarsın oyunları.

Bir de CoD'un vault Edition'u bile var.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-04-16 225427.png
    Ekran görüntüsü 2023-04-16 225427.png
    1,3 MB · Görüntüleme: 39
  • Ekran görüntüsü 2023-04-16 225427.png
    Ekran görüntüsü 2023-04-16 225427.png
    1,3 MB · Görüntüleme: 36
Merhaba, oyun oynamak istiyorum fakat oyun fiyatları arttığından dolayı PC'den oynayamıyorum. Ben de bir alternatif buldum, Xbox One S veya One X alırsam bu 2.3 bin oyuna da erişebiliyor muyum? Hala mantıklı mı? En yeni oyunları Full grafik kasmadan oynayabilir miyim? Bir de One S mi One X mi almalıyım? Fiyat farkı ne kadar?
Xbox one ile en yeni oyunları full grafik oynayamazsın. Xbox series x ile oynayabilirsin. Ona vereceğin parayla da dizeceğin pc daha iyi performans verir.

Bunlar Game Pass'teki değil, konsoldaki oyunlar. CoD oyunları ileride belki gelebilir. Ama şu an Game Pass'te değil.

Nasıl. Bu kısım Xbox Game pas de olan oyunları göstermiyor mu?

İyi bir PC'ye sahibim oyunlar çok pahalı para veremiyorum ve PC de Game pas için 400 tane oyun bulunurken Xbox'da konsol için 2.3K var.

@603933

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-04-16 225827.png
    Ekran görüntüsü 2023-04-16 225827.png
    67,7 KB · Görüntüleme: 53

Technopat Haberler

Geri
Yukarı