Xbox One S'de PUBG var mı?

Cihan Deniz

Hectopat
Merhaba. Xbox One S alacağım ve onda PUBG oynamak istiyorum. PUBG PC'de optimizasyon sıkıntıları vardı. 1500 TL'lik ekran kartında bile 30 40 FPS veriyordu. PC'de oynamak için en az 3000 TL'lik bir PC lazım. Ben de Xbox almaya karar verdim. Diyelim Xbox One S'e PUBG iniyor. Game Pass olmadan PUBG'yi kendi fiyatıyla satın alıp oynayabiliyor muyuz? Bir de Xbox One S'de PUBG kasar mı?

Merhaba. Xbox One S alacağım ve onda PUBG oynamak istiyorum. PUBG PC'de optimizasyon sıkıntıları vardı. 1500 TL'lik ekran kartında bile 30 40 FPS veriyordu. PC'de oynamak için en az 3000 TL'lik bir PC lazım. Ben de Xbox almaya karar verdim. Diyelim Xbox One S'e PUBG iniyor. Game Pass olmadan PUBG'yi kendi fiyatıyla satın alıp oynayabiliyor muyuz? Bir de Xbox One S'de PUBG kasar mı?
1500TL ekran kartı ile PUBG 1080P ultra ayarlarda 70-90FPS civarında oynanır onu belirteyim.

Evet One S de sabit 30FPS ile iyi bir deneyim sunar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı