USB ile bağlayabilirsiniz fakat oyun oynayamazsınız. Henüz oyunlarda klavye ve mouse desteği yok.Arkadaşlar bende şu an Xbox One S var ve ben bu cihaza klavye mouse bağlamak istiyorum, nasıl yapabilirim?
Yardımlarınız bekliyorum.
Alışmanız biraz zaman alabilir. Yapamıyorum, beceremiyorum demek yerine kendinizi geliştirmeye odaklanın. Bu şekilde daha iyi oynarsınız.Konsol ile fps oynarken zorlanıyorum,hatta hiç oynayamıyorum yani
Tüm konu alışmak ve becerinin olması ile alakalı. Sen başlarda yapamıyorum diye çabuk pes edersen üst seviyeye çıkamazsın. Zaman gerekiyor. Sonuçta klavye ve mouse kullanmaya başladığında mükemmel değildin. O yüzden ne kadar çok alışırsan o kadar iyi oynarsın.Merak ettiğim konsol ile klavye ve mouse gibi iyi oynuyormusun zamanla
Yani demek istediğim klavye mouse yine bir basit yönleri var,ama konsol öyle değil karakterin üstüne getirmen çok zor yani,basit değil bence zaman bile alışman çok zor.Tüm konu alışmak ve becerinin olması ile alakalı. Sen başlarda yapamıyorum diye çabuk pes edersen üst seviyeye çıkamazsın. Zaman gerekiyor. Sonuçta klavye ve mouse kullanmaya başladığında mükemmel değildin. O yüzden ne kadar çok alışırsan o kadar iyi oynarsın.
Yani demek istediğim klavye mouse yine bir basit yönleri var,ama konsol öyle değil karakterin üstüne getirmen çok zor yani,basit değil bence zaman bile alışman çok zor.
Acaba konsola alışıp iyi oynayan felan varmı
Orası öyle tabi klavye ve mouse gibi gamepad de oynayamazsın ama yine bi iyi oynamak vardı yani,bakalım alışıcaz mi hiç bir inancım yok inşallah alırım.Hiçbir zaman klavye/mouse hakimiyetini gamepadte sahip olamazsın. Ama iyi oynama dersen zamanla alışırsın ve karşındakinler de gamepad kullandığı için aynı mantığa denk gelir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.