Xbox One S'e Klavye ve Mouse Bağlama

Nofaces

Hectopat
Arkadaşlar bende şu an Xbox One S var ve ben bu cihaza klavye mouse bağlamak istiyorum, nasıl yapabilirim?

Yardımlarınız bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konsol ile fps oynarken zorlanıyorum,hatta hiç oynayamıyorum yani
Alışmanız biraz zaman alabilir. Yapamıyorum, beceremiyorum demek yerine kendinizi geliştirmeye odaklanın. Bu şekilde daha iyi oynarsınız.
Eminim şimdiye kadar klavye ve mouse ile oynamışsınızdır o yüzden alışmanız gerek.

Merak ettiğim konsol ile klavye ve mouse gibi iyi oynuyormusun zamanla
Tüm konu alışmak ve becerinin olması ile alakalı. Sen başlarda yapamıyorum diye çabuk pes edersen üst seviyeye çıkamazsın. Zaman gerekiyor. Sonuçta klavye ve mouse kullanmaya başladığında mükemmel değildin. O yüzden ne kadar çok alışırsan o kadar iyi oynarsın.

Tüm konu alışmak ve becerinin olması ile alakalı. Sen başlarda yapamıyorum diye çabuk pes edersen üst seviyeye çıkamazsın. Zaman gerekiyor. Sonuçta klavye ve mouse kullanmaya başladığında mükemmel değildin. O yüzden ne kadar çok alışırsan o kadar iyi oynarsın.
Yani demek istediğim klavye mouse yine bir basit yönleri var,ama konsol öyle değil karakterin üstüne getirmen çok zor yani,basit değil bence zaman bile alışman çok zor.
Acaba konsola alışıp iyi oynayan felan varmı

Yani demek istediğim klavye mouse yine bir basit yönleri var,ama konsol öyle değil karakterin üstüne getirmen çok zor yani,basit değil bence zaman bile alışman çok zor.
Acaba konsola alışıp iyi oynayan felan varmı
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hiçbir zaman klavye/mouse hakimiyetini gamepadte sahip olamazsın. Ama iyi oynama dersen zamanla alışırsın ve karşındakinler de gamepad kullandığı için aynı mantığa denk gelir.
Orası öyle tabi klavye ve mouse gibi gamepad de oynayamazsın ama yine bi iyi oynamak vardı yani,bakalım alışıcaz mi hiç bir inancım yok inşallah alırım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı