N Nofaces Hectopat Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 76 2 Haziran 2018 #31 Gıdıklama Zamanı dedi: Eğer hiç oynayamıyorsan bu tür oyunları bilgisayarın varsa onda oyna. Genişletmek için tıkla... Pc vardı,bozuldu bir daha almak istemedim aşırı pahalı iyi bir pc o yüzden xbox aldım
Gıdıklama Zamanı dedi: Eğer hiç oynayamıyorsan bu tür oyunları bilgisayarın varsa onda oyna. Genişletmek için tıkla... Pc vardı,bozuldu bir daha almak istemedim aşırı pahalı iyi bir pc o yüzden xbox aldım
Gıdıklama Zamanı Hectopat Katılım 4 Haziran 2017 Mesajlar 255 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2018 #32 Nofaces dedi: Pc vardı,bozuldu bir daha almak istemedim aşırı pahalı iyi bir pc o yüzden xbox aldım Genişletmek için tıkla... Sana tavsiyem çok fazla fps türünde oyun oyna 1000 saatlere ulaştıktan sonra anlayacaksın ki screem olmuşsun
Nofaces dedi: Pc vardı,bozuldu bir daha almak istemedim aşırı pahalı iyi bir pc o yüzden xbox aldım Genişletmek için tıkla... Sana tavsiyem çok fazla fps türünde oyun oyna 1000 saatlere ulaştıktan sonra anlayacaksın ki screem olmuşsun
N Nofaces Hectopat Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 76 2 Haziran 2018 #33 Gıdıklama Zamanı dedi: Sana tavsiyem çok fazla fps türünde oyun oyna 1000 saatlere ulaştıktan sonra anlayacaksın ki screem olmuşsun Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum ama işte hiç inanasım gelmiyor [emoji23]
Gıdıklama Zamanı dedi: Sana tavsiyem çok fazla fps türünde oyun oyna 1000 saatlere ulaştıktan sonra anlayacaksın ki screem olmuşsun Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum ama işte hiç inanasım gelmiyor [emoji23]
Gıdıklama Zamanı Hectopat Katılım 4 Haziran 2017 Mesajlar 255 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2018 #34 Nofaces dedi: Bende öyle düşünüyorum ama işte hiç inanasım gelmiyor [emoji23] Genişletmek için tıkla... PC kısmında da iyi oynayan var oynamayan var hele siz bir oynayın.
Nofaces dedi: Bende öyle düşünüyorum ama işte hiç inanasım gelmiyor [emoji23] Genişletmek için tıkla... PC kısmında da iyi oynayan var oynamayan var hele siz bir oynayın.
N Nofaces Hectopat Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 76 2 Haziran 2018 #35 Gıdıklama Zamanı dedi: PC kısmında da iyi oynayan var oynamayan var hele siz bir oynayın. Genişletmek için tıkla... Çarem yok zaten oynayacam xbox da bakalım zaman göstericek iyi oynadığım zaman da açarım konu buna itafen [emoji3]
Gıdıklama Zamanı dedi: PC kısmında da iyi oynayan var oynamayan var hele siz bir oynayın. Genişletmek için tıkla... Çarem yok zaten oynayacam xbox da bakalım zaman göstericek iyi oynadığım zaman da açarım konu buna itafen [emoji3]