Pc vardı,bozuldu bir daha almak istemedim aşırı pahalı iyi bir pc o yüzden xbox aldımEğer hiç oynayamıyorsan bu tür oyunları bilgisayarın varsa onda oyna.
Pc vardı,bozuldu bir daha almak istemedim aşırı pahalı iyi bir pc o yüzden xbox aldımEğer hiç oynayamıyorsan bu tür oyunları bilgisayarın varsa onda oyna.
Sana tavsiyem çok fazla fps türünde oyun oyna 1000 saatlere ulaştıktan sonra anlayacaksın ki screem olmuşsunPc vardı,bozuldu bir daha almak istemedim aşırı pahalı iyi bir pc o yüzden xbox aldım
Bende öyle düşünüyorum ama işte hiç inanasım gelmiyor [emoji23]Sana tavsiyem çok fazla fps türünde oyun oyna 1000 saatlere ulaştıktan sonra anlayacaksın ki screem olmuşsun![]()
PC kısmında da iyi oynayan var oynamayan var hele siz bir oynayın.Bende öyle düşünüyorum ama işte hiç inanasım gelmiyor [emoji23]
Çarem yok zaten oynayacam xbox da bakalım zaman göstericek iyi oynadığım zaman da açarım konu buna itafen [emoji3]PC kısmında da iyi oynayan var oynamayan var hele siz bir oynayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.