Xbox One S'i laptopa bağlamak

yusufff8

Femtopat
Daha fazla  
Xbox One S alacağım ancak bir monitörüm yok, televizyonda da her zaman oynayamayacağım için Xbox'ı laptopuma bağlamak istiyorum. Windows 10 kullanıyorum bunun bir yolu var mı? VGA girişi ve HDMI çıkışı var. VGA'yı HDMI dönüştüren aletten alsam işe yarar mı?

Xbox One S alacağım ancak bir monitörüm yok, televizyonda da her zaman oynayamayacağım için Xbox'ı laptopuma bağlamak istiyorum. Windows 10 kullanıyorum bunun bir yolu var mı? VGA girişi ve HDMI çıkışı var. VGA'yı HDMI dönüştüren aletten alsam işe yarar mı?

Laptop'lardaki VGA ve HDMI görüntü vermek için kullanılır almak için değil. Bu yüzden Xbox'ı laptopa bağlayamazsınız.
Yanlışım varsa düzeltin.

Xbox ile laptop’u aynı internete bağlayın ve Xbox uygulaması ya da yardımcısı programını kullanarak kontrol edebilirsiniz.

Sanırım capture card ile bağlanılabiliyor. Ama oynamaya gelince capture card görüntüyü genelde OBS üzerinden yayına vermek için kullanılıyor, nasıl oynanır bilemiyorum :D Ben de araştırmıştım bende de var aynı konsol ama bulabildiğim tek yol buydu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı