Xbox One The Witcher 3: Wild Hunt DLC'ler çalışmıyor

SvRHEKAO

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarımı Xbox One X ile takasladım. Takasladığım kişi The Witcher 3: Wild Hunt oyununu da verdi. Oyunu daha önce bilgisayarda 1 kez bitirmiştim. Tekrar bitirdim ve DLC'ler zaten aktif sanıyordum. Ancak bitirdikten sonra DLC'lerin çalışmadığını anladım. Game of the year Edition'a sahip değilim. Microsoft Store'dan ücretsiz DLC'leri aldım ve aktif ettim ancak Hearts of Stone ve Blood and Wine olmadı. Ürünün fişi bulunmuyor. Kişinin nereden ve ne zaman aldığını bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
O 16 DLC "bildiğim kadarıyla" bedava olan DLC'ler. Kendiniz de demişsiniz zaten GOTY Edition'a sahip değilim diye.

Ancak o DLC'ler de çalışmıyordu. Microsoft Store'da ücretsiz diye kullanabiliyorum sanırım. Bir de onlarda da hatalar var. Mesela alt yazı hiç yok. Sanırım 16 DLC olayı dediğiniz gibi. İndirime girdiğinde Microsoft Store'dan alacağım o zaman. Yardımcı olduğunuz için teşekkürler...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı