Xbox One X çift kol vs Series S tek kol

607936

Decapat
Şu an bende Xbox One X çift kol modeli var genellikle tek kişi oynuyorum ama iki kişilik oyunlar da oynuyoruz, Xbox One X'i satarsam çift kol olarak rahatça Series S tek kol alabiliyorum, ne yapmam gerek? Tavsiyelere açığım.

Nextgen için Series S almanı tavsiye ederim yeni nesil oyunları da oynayabilirsin.

Oyunları hangi çözünürlükte oynuyorsunuz? Yeni nesil oyunların ne kadarını oynadınız?

Oyunları hangi çözünürlükte oynuyorsunuz? Yeni nesil oyunların ne kadarını oynadınız?

Hocam televizyonum 1080p yeni oyunları neredeyse oynamadım One X'i alalı 2 hafta oldu 3 oyun bitirdim A Way Out ve RE2-3 remake. Miladı bitmeden satmak istedim.

Hocam televizyonum 1080p yeni oyunları neredeyse oynamadım One X'i alalı 2 hafta oldu 3 oyun bitirdim A Way Out ve RE2-3 remake. Miladı bitmeden satmak istedim.
Series S almanız sizin için çok daha iyi olur.

Tamamdır hocam bilgileriniz için teşekkür ederim

Hocam rahatsiz ettim kusursa bakmayın,konu açtım fakat yanıtlayan olmadı,Xboxa yeni hdmı taktım ve 480pde sıkıştı 720 veya 1080p'ye görüntü çıkmıyor ne yapacağım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…