Şu an bende Xbox One X çift kol modeli var genellikle tek kişi oynuyorum ama iki kişilik oyunlar da oynuyoruz, Xbox One X'i satarsam çift kol olarak rahatça Series S tek kol alabiliyorum, ne yapmam gerek? Tavsiyelere açığım.
Oyunları hangi çözünürlükte oynuyorsunuz? Yeni nesil oyunların ne kadarını oynadınız?Şu an bende Xbox One X çift kol modeli var genellikle tek kişi oynuyorum ama iki kişilik oyunlar da oynuyoruz, Xbox One X'i satarsam çift kol olarak rahatça Series S tek kol alabiliyorum, ne yapmam gerek? Tavsiyelere açığım.
Oyundan oyuna değişiyor bagzen 1440p oluyor bagzende 1080p.Oyunları hangi çözünürlükte oynuyorsunuz? Yeni nesil oyunların ne kadarını oynadınız?
Konu sahibine sormuştum.Oyundan oyuna değişiyor bagzen 1440p oluyor bagzende 1080p.
Karistirdim konu sahibi yazdi sandim kusura bakma.Konu sahibine sormuştum.
Oyunları hangi çözünürlükte oynuyorsunuz? Yeni nesil oyunların ne kadarını oynadınız?
Series S almanız sizin için çok daha iyi olur.Hocam televizyonum 1080p yeni oyunları neredeyse oynamadım One X'i alalı 2 hafta oldu 3 oyun bitirdim A Way Out ve RE2-3 remake. Miladı bitmeden satmak istedim.
Series S almanız sizin için çok daha iyi olur.
Hocam rahatsiz ettim kusursa bakmayın,konu açtım fakat yanıtlayan olmadı,Xboxa yeni hdmı taktım ve 480pde sıkıştı 720 veya 1080p'ye görüntü çıkmıyor ne yapacağımSeries S almanız sizin için çok daha iyi olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.