Xbox One X Scorpio hala alınır mı?

Efetrkr

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Xbox One X Jedi Fallen Order Edition 1TB 4K UHD
Xbox 8.Nesil kontrolcü 2x
LG 42LD45ZA FHD TV
Xbox One X Scorpio hala alınır mı? 4100 TL'ye temiz bir Xbox One X Scorpio buldum.

Aynı cihazın Cyberpunk 2077 Limited Edition olan versiyonunu kullanmaktayım. Haziran başında satın aldım. Cihaz oldukça güçlü ve güzel. Bana göre tek sorunu, depolamasının HDD olması. Özellikle yeni çıkan oyunlarda bekleme süreleri can sıkabiliyor. Bunun dışında hiç kasmadan 4K HDR10 30FPS oyun açabiliyor. Bizzat kendim 4K destekli bir TV'de Forza Horizon 5 oynayarak deneyimledim. Yağ gibi akıyor 4K'da.

İnternette HDD depolamasını SSD ile değiştirmeyle alakalı rehber videoları mevcut. Ben açıkçası ileride öyle yapmayı düşünüyorum. Zamanında ben de Series S ile bu cihaz arasında kalmıştım ancak Series S'de CD Disk girişi olmadığından dolayı One X tercih ettim. Çünkü dijital satıştan kalkmış eski güzel oyunları da oynamaktayım, Forza Horizon 1-2 gibi.

Sorunun cevabı ise evet, alınır ancak Scorpio sürümünün normal One X'ten neredeyse bir farkının olmadığını söyleyebilirim. Renkleri bile ikisinin de siyah, kozmetik olarak çok az farkları var. İlla alacaksanız tavsiyem daha güzel One X sürümleri alabilirsiniz. Örneğin Robot White Edition, Cyberpunk 2077 Edition, Gears 5 Edition gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı