Xbox One X vs PC

hectopat99

Decapat
Daha fazla  
Sadece 6 bin liralık bütçem var. PC tarafının bana göre daha çok artısı var ama 6 bine güzel bilgisayar yoktur diye düşünüyorum. Xbox One X ile ikisi arasında kaldım. 2013 ve sonrasında çıkan PC oyunlarını hiç oynama deneyimim olmadı. Yani ilk defa oynayacağım. Bana ne önerirsiniz? Fikirlerinizi merak ediyorum.(ayrıca evde Samsung 65CU8500 TV var bunu dikkate alırsanız güzel olur.)

Sadece 6 bin liralık bütçem var. PC tarafının bana göre daha çok artısı var ama 6 bine güzel bilgisayar yoktur diye düşünüyorum. Xbox One X ile ikisi arasında kaldım. 2013 ve sonrasında çıkan PC oyunlarını hiç oynama deneyimim olmadı. Yani ilk defa oynayacağım. Bana ne önerirsiniz? Fikirlerinizi merak ediyorum.(ayrıca evde Samsung 65CU8500 TV var bunu dikkate alırsanız güzel olur.)

2-3K daha koy zorla butceyi Series S al hem elinde güncel bir donanım olur hem de oyunlardan aldığın keyifi artırır.

Konsol öneririm dediğiniz gibi o bütçeye pek PC yok konsol alıp eski çıkan AAA oyunları rahatça oynayabilirsiniz. İleride bütçe artırıp PC'yi o zaman almak daha mantıklı. Bütçe biraz artarsa yeni nesil konsol almak daha mantıklı olur GTA 6'nın Series Se çıkma ihtimali bile mevcut.

Hocam onu alabilecek imkanım yok maalesef zaten amacım bu 11 yıl içerisinde çıkan oyunları oynamak acikcasi GTA VI da pek umrumda değil daha GTA V online oynamamış insanım
Bence de Series S alın hocam uzun yıllar oyun çıkacak 2. eli 7 8 bine bulunuyor.

One X ler 6kya düştü mü iyi düşmüş.
5.500 e bile ilanı var hocam 6000 sadece Max bütçe olarak belirttim

Konsol öneririm dediğiniz gibi o bütçeye pek PC yok konsol alıp eski çıkan AAA oyunları rahatça oynayabilirsiniz. İleride bütçe artırıp PC'yi o zaman almak daha mantıklı. Bütçe biraz artarsa yeni nesil konsol almak daha mantıklı olur GTA 6'nın Series Se çıkma ihtimali bile mevcut.
Sırf GTA VI için kendimi çok zorlayıp series s konsolunu almak istemiyorum hocam amacım sadece 11 yıl içerisinde çıkan oyunları deneyimlemek

2-3K daha koy zorla butceyi Series S al hem elinde güncel bir donanım olur hem de oyunlardan aldığın keyifi artırır.
Hocam konsolun 1080p yüksek ayarlarda oyunu oynatması bile benim için yeterli 2013 den eski oyunlarda 640p düşük ayarlarda oynamaktan güzel bir konsola geçiş yapacağım çağ atlayacagim yani kendi tabirimle series s için kendimi çok zorlamak istemiyorum bütçemi asamiyorum maalesef bu yüzden

Son düzenleme:
Hocam onu alabilecek imkanım yok maalesef zaten amacım bu 11 yıl içerisinde çıkan oyunları oynamak açıkçası GTA VI'da pek umurumda değil daha GTA V Online oynamamış insanım

5.500'e bile ilanı var hocam 6000 sadece maksimum bütçe olarak belirttim

Sırf GTA VI için kendimi çok zorlayıp Series S konsolunu almak istemiyorum hocam amacım sadece 11 yıl içerisinde çıkan oyunları deneyimlemek

Hocam konsolun 1080p yüksek ayarlarda oyunu oynatması bile benim için yeterli 2013'ten eski oyunlarda 640p düşük ayarlarda oynamaktan güzel bir konsola geçiş yapacağım çağ atlayacagim yani kendi tabirimle Series S için kendimi çok zorlamak istemiyorum bütçemi asamiyorum maalesef bu yüzden

Piyasayı bilmiyorum ama Series S'e çıkmayacaksanız One S ile One X arasında fiyat farkı çoksa One S alınabilir.

Hocam onu alabilecek imkanım yok maalesef zaten amacım bu 11 yıl içerisinde çıkan oyunları oynamak açıkçası GTA VI'da pek umurumda değil daha GTA V Online oynamamış insanım.

5.500'e bile ilanı var hocam 6000 sadece maksimum bütçe olarak belirttim.

Sırf GTA VI için kendimi çok zorlayıp Series S konsolunu almak istemiyorum hocam amacım sadece 11 yıl içerisinde çıkan oyunları deneyimlemek.

Hocam konsolun 1080p yüksek ayarlarda oyunu oynatması bile benim için yeterli 2013'ten eski oyunlarda 640p düşük ayarlarda oynamaktan güzel bir konsola geçiş yapacağım çağ atlayacagim yani kendi tabirimle Series S için kendimi çok zorlamak istemiyorum bütçemi asamiyorum maalesef bu yüzden.

O zaman fazla söze gerek yok PC'de alıcağın donanım düşük olacak monitoründe olmadığını varsayarsak Xbox daha mantıklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı