Xbox One X vs Scarlett

Furkan Burak

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle selam,
Henüz bir PC sahibi değilim, Xbox veya PC alacağım. Şuanlık gözüm Xbox'ta fakat diğer yaz çıkıcak Xbox Scarlett bu albeniyi azaltıyor. Varsayalım ki Xbox One X aldım kaç sene götürür? Veya Xbox Scarlett çıktıktan kaç sene sonra destek kesilir?
Bildiğiniz gibi Xbox One X günümüz oyunlarını oynatmak zorluk çekmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence Xbox alınmamalı, neden diyeceksin. Bedava oyunları oynamak için para vermek zorundasın(Xbox Live GOLD gerekiyor). Exclusiveleri desen Forza Horizon hariç çöp, tek artısı 4K 60FPS o da belirli oyunlarda. Yerinde olsam PS4 Pro alırdım veya PS5 beklerdim, bütçen yetiyorsa PC de düşünebilirsin.

Bence Xbox alınmamalı, neden diyeceksin. Bedava oyunları oynamak için para vermek zorundasın(Xbox Live GOLD gerekiyor). Exclusiveleri desen Forza Horizon hariç çöp, tek artısı 4K 60FPS o da belirli oyunlarda. Yerinde olsam PS4 Pro alırdım veya PS5 beklerdim, bütçen yetiyorsa PC de düşünebilirsin.
Hocam exclusive oyunlar istemiyorum o yüzden Xbox cephesini seçtim gamepass için. Oynayacağım oyunların çoğu Xbox'tada var saten daha ucuza daha iyi bir oyun deneyimi vermiş olucak yani.

Xbox one x desteği kolay kolay kesilmez yeni konsolların çıkmasına 1 yıldan daha uzun süre var. Zaten yeni konsallar çıktıktan 3-4 sene sonra destek kesilir bence.

Bence Xbox alınmamalı, neden diyeceksin. Bedava oyunları oynamak için para vermek zorundasın(Xbox Live GOLD gerekiyor).
Aynı durum PS cephesinde de mevcut değil mi? Hatta iki tarafta da online oynamak için tekrar para vermen gerekiyor oyuna.

Bence PC toplanabilir. Gamepass desen var, Microsoft oyunları var, XBLG almak zorunda değilsin online için. XB1 X'i ucuza bulmadıkça almayın bence. Eğer bazı özel oyunlar için ihtiyaç duyarsan PS4 Slim alırsın bir tane.

Öncelikle selam,
Henüz bir PC sahibi değilim, Xbox veya PC alacağım. Şuanlık gözüm Xbox'ta fakat diğer yaz çıkıcak Xbox Scarlett bu albeniyi azaltıyor. Varsayalım ki Xbox One X aldım kaç sene götürür? Veya Xbox Scarlett çıktıktan kaç sene sonra destek kesilir?
Bildiğiniz gibi Xbox One X günümüz oyunlarını oynatmak zorluk çekmiyor.
Oyun için konsol fevkalade fakat günlük işler yedekleme vs. için pc lazım kesinlikle. Tavsiyem yeni Intel ve Nvidia serisini bekleyip, R5 2600+ bir işlemci, GTX 1660 TI+ ekran kartlı güzel bir sistem toplamanızdır. Beklemenizi önermemin sebebi fiyatların düşecek olmasıdır.

PC Den Xbox One X'e geçiş yapıyorum. Artık bıktım donanım kısıtlamalarından performans olaylarından. Bundan sonra 4 yılda bir konsol güncellerim arkama bakmam.

Xbox her türlü PS'den üstün game play süresi 10 20 saat olan sony exculusive oyunlarına aldanma sürekli oynayacağın oyunlar xbox'da daha performanslı daha iyi çözünürlükte çalışıyor. Gamepass'de cabası.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı