Xbox One X vs Xbox Series S

TheCradles34

Femtopat
Daha fazla  
Geçen ay, daha yenice bir Xbox One X aldım.

Cihaz temiz kullanılmış, çift kol ve 1 TB, ama oyun konusunda nedense tatmin olamıyorum. En basit oyunlarda bile 30 FPS frame lock olması beni deli ediyor. Örneğin, One X Enhanced özelliğine sahip Skyrim, 30 FPS One X’te çalışıyor. Bu aşırı saçma bir durum. Ayrıca Microsoft, yüksek ihtimalle er ya da geç 1 ya da 1,5 yıla One serisine desteği kesecek. Zaten yeni nesil oyunlar desen çoğu gelmiyor. One X Enhanced özelliği hiç kullanılmıyor. Yani şikayetlerim bu şekilde. Dostlar, siz ne diyorsunuz; size bırakıp Series S alayım mı?

Çok net: Almalısın.

Bence Series S çok daha iyi olur hem istediğin performansı veremese bile belirli seviyede yeni nesil oyunları oynarsın hem de Xbox geriye uyumluluk konusunda iyi. Ben de anlık hevesle PS3 aldım desteklediği oyunları vs. biliyordum ama düşük kare hızına alışamadığım için 1 kere açıp bıraktım.

Geçen ay, daha yenice bir Xbox One X aldım.

Cihaz temiz kullanılmış, çift kol ve 1 TB, ama oyun konusunda nedense tatmin olamıyorum. En basit oyunlarda bile 30 FPS frame lock olması beni deli ediyor. Örneğin, One X Enhanced özelliğine sahip Skyrim, 30 FPS One X'te çalışıyor. Bu aşırı saçma bir durum. Ayrıca Microsoft, yüksek ihtimalle er ya da geç 1 ya da 1,5 yıla One serisine desteği kesecek. Zaten yeni nesil oyunlar desen çoğu gelmiyor. One X Enhanced özelliği hiç kullanılmıyor. Yani şikayetlerim bu şekilde. Dostlar, siz ne diyorsunuz; size bırakıp Series S alayım mı?

Series al, çünkü yeni oyunlar artık series konsollara çıkıyor, One konsollarına artık gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı