Xbox One X Warzone ne kadar FPS verir?

emrtnm

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle forumda yeniyim bu yüzden konuyu yanlış yere açtıysam lütfen uyarın.
Xbox One X almayı düşünüyorum. Warzone, Forza ve arada FIFA oynamayı düşünüyorum. İnternetten baktığım videolarda Warzone hep yüksek grafikte ve 4K olarak test ediliyor. Benim merak ettiğim orta ayarlarda 1080p ve 4K da alabileceğim Max FPS nedir? Eğer Xbox kullanıp Warzone oynayan arkadaşlar fikir verebilirse çok iyi olur. Tam karar veremedim. Aslında amacım 2K veya 1080p Full grafikte akıcı oyun oynamak. Sizce almalı mıyım?

Oyunun FPS sınırlaması var mı bilmiyorum ama 60 FPS vereceğini düşünüyorum fakat işlemci frekans hızı biraz düşük One X modelinin mümkünse Series S bakın hocam ama One X deneyimlemiş biri olarak yükleme ekranı + güncellikten ödün verirseniz taş gibi makinedır.

aslında 4k desteklediği için one
Oyunun FPS sınırlaması var mı bilmiyorum ama 60 FPS vereceğini düşünüyorum fakat işlemci frekans hızı biraz düşük One X modelinin mümkünse Series S bakın hocam ama One X deneyimlemiş biri olarak yükleme ekranı + güncellikten ödün verirseniz taş gibi makinedır.
Aslında 4k için one X almak istiyorum hocam. Yükleme süresi sorun değil benim için yüksek grafiklerde alabileceğim fpsden emin olmak istiyorum. Videolarda gördüğüm maksimum 60fps ama ben pcde zaten 70-80 alıyorum yattığım yerden oynamak istiyorum 😂
60 FPS verir rahatlıkla.
4k da mı hocam ?

Aslında 4K için One X almak istiyorum hocam. Yükleme süresi sorun değil benim için yüksek grafiklerde alabileceğim FPS'den emin olmak istiyorum. Videolarda gördüğüm maksimum 60FPS ama ben PC'de zaten 70-80 alıyorum yattığım yerden oynamak istiyorum 😂

Televizyona PC nizi bağlayıp oynamanızı tavsiye ederim hocam konsola vereceğiniz paradan daha azını verip gamepad/joystick alıp televizyondan oynayabilirsiniz ama konsolun rahatlığı bam başka onu biliyorum seçim sizin.
Ayrıca konsol ve pc yan yana yapmak çok güzel bir görüntü sağlıyor eğer tüm her şeyi güzel yerleştirdiğiniz zaman.

Televizyona PC nizi bağlayıp oynamanızı tavsiye ederim hocam konsola vereceğiniz paradan daha azını verip gamepad/joystick alıp televizyondan oynayabilirsiniz ama konsolun rahatlığı bam başka onu biliyorum seçim sizin.
Ayrıca konsol ve pc yan yana yapmak çok güzel bir görüntü sağlıyor eğer tüm her şeyi güzel yerleştirdiğiniz zaman.
Ne istediğimi tam olarak anladığınızı düşünüyorum hocam çok teşekkür ederim 4k da 60 fps alabileceğimden emin olabilsem keşke umarım oynayan arkadaşlar net bir fikir verebilir

Xbox One X'te Warzone dinamik 4K 60 FPS çalışıyor hocam. 1800p-2160p arası çözünürlük, FPS ise 50-60 arası gidip geliyor aksiyona göre. 1080p vs. yazmışsınız fakat konsolda çözünürlük değiştirip ya da grafik ayarlarını düşürüp vs. FPS arttıramazsınız (bazı oyunlarda Performans ve Kalite diye iki ayrı grafik modu oluyor, onlar hariç) öyle bir olay yok, oyun ne ise o. Warzone dediğim gibi One X'te dinamik 4K 60 FPS çalışıyor.

Xbox One X'te Warzone dinamik 4K 60 FPS çalışıyor hocam. 1800p-2160p arası çözünürlük, FPS ise 50-60 arası gidip geliyor aksiyona göre. 1080p vs. yazmışsınız fakat konsolda çözünürlük değiştirip ya da grafik ayarlarını düşürüp vs. FPS arttıramazsınız (bazı oyunlarda Performans ve Kalite diye iki ayrı grafik modu oluyor, onlar hariç) öyle bir olay yok, oyun ne ise o. Warzone dediğim gibi One X'te dinamik 4K 60 FPS çalışıyor.
Cevabınız için çok teşekkür ederim hocam daha önce hiç konsol kullanmadım o yüzden bilmiyorum olup olmadığını. Bir de ek olarak 120hz desteklediğini söylüyor warzone 1080p 120hz oynatabilir mi ? 4k 60fps benim için yeterli aradığım cevap buydu sanırım :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı