boda Hectopat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 108 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2024 #1 Arkadaşlar Xbox One S kullanıyorum. Fortnite ve PUBG indirmeyi düşünüyorum jiroskop var mı? Ve başka oyunlarda açabiliyor muyuz?
Arkadaşlar Xbox One S kullanıyorum. Fortnite ve PUBG indirmeyi düşünüyorum jiroskop var mı? Ve başka oyunlarda açabiliyor muyuz?
Çözüm C C chaturanga 19 Nisan 2024 boda dedi: Arkadaşlar Xbox One S kullanıyorum. Fortnite ve PUBG indirmeyi düşünüyorum jiroskop var mı? Ve başka oyunlarda açabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Jiroskop yok Xbox kollarında.
boda dedi: Arkadaşlar Xbox One S kullanıyorum. Fortnite ve PUBG indirmeyi düşünüyorum jiroskop var mı? Ve başka oyunlarda açabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Jiroskop yok Xbox kollarında.
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.355 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2024 #2 boda dedi: Arkadaşlar Xbox One S kullanıyorum. Fortnite ve PUBG indirmeyi düşünüyorum jiroskop var mı? Ve başka oyunlarda açabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Jiroskop yok Xbox kollarında. Artı 1 Eksi Çözüm
boda dedi: Arkadaşlar Xbox One S kullanıyorum. Fortnite ve PUBG indirmeyi düşünüyorum jiroskop var mı? Ve başka oyunlarda açabiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Jiroskop yok Xbox kollarında.