Teşekkür ederim bilgi için sizce geforce now mi almalıyım yoksa ultimate mi?Bahsettiğiniz özellik xCloud ve resmi olarak bizde yok ama VPN kullanarak bağlanabiliyorsunuz. Oyuna girdikten sonra da VPN'i kapatabiliyorsunuz.
Ayrıca xCloud'u kullanabilmek için Gamepass Ultimate aboneliğiniz olmalı.
Bunun haricinde Gamepass'tan oyun oynamak istiyorsanız ya bilgisayarınıza kurmalısınız ya da GeForce NOW abonesi olup desteklenen Gamepass oyunlarını oradan oynayabilirsiniz.
TeşekkürlerGerekiyor. İçerisinde olan oyunlara ulaşabilmek için istediği platformlarda sahip olmanız gerekiyor.
hocam ultimate alıp indirip oynamak en mantıklısı olacaktır. (bilgisayarınız şuanda elinizde bulunan oyunları kaldırıyorsa.)Teşekkür ederim bilgi için sizce geforce now mi almalıyım yoksa ultimate mi?
Teşekkürler
Ultimate alırsanız Xbox Cloud var. VPN açarak bağlanabilirsin fakat normal Game Pass sisteminde oynamak istediğin oyunları indirmek zorundasın. Game Pass sistemi, size kütüphanesinde olan oyunlarına erişmenize olanak sağlayan bir sistem. Bahsettiğiniz sistem ise Game Pass Ultimate sürümünde olan Xbox Cloud sistemi. Aynı GeForce NOW gibi olan bir sistem fakat ülkemizde olmadığından VPN ile giriş yapabiliyorsun.
Hocam ultimatenin olayi kaldirmayan oyunlari oynamak değilmi vpn açıphocam ultimate alıp indirip oynamak en mantıklısı olacaktır. (bilgisayarınız şuanda elinizde bulunan oyunları kaldırıyorsa.)
Peki o oyunlar icin oyuna sahip olmali miyiz?
Hocam Ultimate'nin olayi kaldirmayan oyunlari oynamak değil mi VPN açıp.
Xbox Cloud için Ultimate sürüme sahip olmanız yeterli. Game Pass kütüphanesinde olan oyunları oynayabilirsin.Peki o oyunlar için, oyuna sahip olmalı mıyız?
Hayda neyse ben biraz araştırma yapayim emeğiniz için teşekkür ederimVPN açarak çalıştırabiliyorsunuz sadece tek sıkıntısı o. Bende bayağı sıkıntı çıkarmıştı Windows adresini vs değiştirmem gerekmişti umarım sizde de yaşanmaz bunlar.
Anladım emeğin için teşekkürlerHayda neyse ben biraz araştırma yapayim emeğiniz için teşekkür ederim
Teşekkür ederim bilgi için sizce geforce now mi almalıyım yoksa ultimate mi?
Teşekkürler
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.