Çözüldü Xbox Xbox PC Game Pass oyunlarını indirmeye gerek var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Wkriegg

Zeptopat
Daha fazla  
Benim bildiğim PC Game Pass oyunlarını başka bilgisayara bağlanarak oynuyoruz. İnternetin iyi olması yeterli diye biliyorum. Ama bu doğru mu? Ona göre satın alacağım.

Çözüm
Ultimate alırsanız Xbox Cloud var. VPN açarak bağlanabilirsin fakat normal Game Pass sisteminde oynamak istediğin oyunları indirmek zorundasın. Game Pass sistemi, size kütüphanesinde olan oyunlarına erişmenize olanak sağlayan bir sistem. Bahsettiğiniz sistem ise Game Pass Ultimate sürümünde olan Xbox Cloud sistemi. Aynı GeForce NOW gibi olan bir sistem fakat ülkemizde olmadığından VPN ile giriş yapabiliyorsun.
Bahsettiğiniz özellik xCloud ve resmi olarak bizde yok ama VPN kullanarak bağlanabiliyorsunuz. Oyuna girdikten sonra da VPN'i kapatabiliyorsunuz.

Ayrıca xCloud'u kullanabilmek için Gamepass Ultimate aboneliğiniz olmalı.

Bunun haricinde Gamepass'tan oyun oynamak istiyorsanız ya bilgisayarınıza kurmalısınız ya da GeForce NOW abonesi olup desteklenen Gamepass oyunlarını oradan oynayabilirsiniz.
Teşekkür ederim bilgi için sizce geforce now mi almalıyım yoksa ultimate mi?

Gerekiyor. İçerisinde olan oyunlara ulaşabilmek için istediği platformlarda sahip olmanız gerekiyor.
Teşekkürler

Ultimate alırsanız Xbox Cloud var. VPN açarak bağlanabilirsin fakat normal Game Pass sisteminde oynamak istediğin oyunları indirmek zorundasın. Game Pass sistemi, size kütüphanesinde olan oyunlarına erişmenize olanak sağlayan bir sistem. Bahsettiğiniz sistem ise Game Pass Ultimate sürümünde olan Xbox Cloud sistemi. Aynı GeForce NOW gibi olan bir sistem fakat ülkemizde olmadığından VPN ile giriş yapabiliyorsun.

Peki o oyunlar icin oyuna sahip olmali miyiz?
hocam ultimate alıp indirip oynamak en mantıklısı olacaktır. (bilgisayarınız şuanda elinizde bulunan oyunları kaldırıyorsa.)
Hocam ultimatenin olayi kaldirmayan oyunlari oynamak değilmi vpn açıp

Peki o oyunlar icin oyuna sahip olmali miyiz?

Hocam Ultimate'nin olayi kaldirmayan oyunlari oynamak değil mi VPN açıp.

VPN açarak çalıştırabiliyorsunuz sadece tek sıkıntısı o. Bende bayağı sıkıntı çıkarmıştı Windows adresini vs değiştirmem gerekmişti umarım sizde de yaşanmaz bunlar.

Peki o oyunlar için, oyuna sahip olmalı mıyız?
Xbox Cloud için Ultimate sürüme sahip olmanız yeterli. Game Pass kütüphanesinde olan oyunları oynayabilirsin.

VPN açarak çalıştırabiliyorsunuz sadece tek sıkıntısı o. Bende bayağı sıkıntı çıkarmıştı Windows adresini vs değiştirmem gerekmişti umarım sizde de yaşanmaz bunlar.
Hayda neyse ben biraz araştırma yapayim emeğiniz için teşekkür ederim

Hayda neyse ben biraz araştırma yapayim emeğiniz için teşekkür ederim
Anladım emeğin için teşekkürler

Teşekkür ederim bilgi için sizce geforce now mi almalıyım yoksa ultimate mi?

Teşekkürler

Ben Ultimate abonesiyim 50Mbps download 14Mbps upload internetim var. xCloud'da kaliteli oyun maalesef oynayamıyorum. Eğer buluttan oynayacaksanız GeForce NOW daha ön planda olacaktır ama oynamak istediğiniz oyunların GFN'de olup olmadığını kontrol etmeniz iyi olur. Tüm oyunları oynayamazsınız, ayrıca Ultimate abonesi olsanız ve xCloud oynayacak olsanız da yine tüm Gamepass kütüphanesi bulut desteği sunmuyor bunu da bilmeniz gerekiyor.

GeForce NOW Türkiye kütüphanesinde hangi Gamepass oyunlarının olduğunu şu linkten ilgili filtreyi seçerek görebilirsiniz:

xCloud kütüphanesindeki oyunlara ise şu linkten bakabilirsiniz:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı