Frstghost
Kilopat
- Makaleler
- 2
Anlamadim.Evden çıktığınızda neden sorun olarak görüyorsunuz? Gayet doğal bir şey.Eğer utanıyorsanız Tayland'a taşının. Çıplaklar plajı var.
Anlamadim.Evden çıktığınızda neden sorun olarak görüyorsunuz? Gayet doğal bir şey.Eğer utanıyorsanız Tayland'a taşının. Çıplaklar plajı var.
Anlamadim.
"Eğer mevcut bir Game Pass aylık abonesiyseniz, bu yeni fiyatlar sizin için 13 Ağustos'ta yürürlüğe girmeye başlayacak. Yeni Xbox Game Pass üyeleriyse 6 Temmuz'dan itibaren güncel fiyatlara tabii tutulacaklar. Eğer yıllık bir kod aracılığıyla Xbox Game Pass'e aboneyseniz, yeni fiyatlar aboneliğinizi yenileme aşamasına kadar geçerli olmayacak."
Bir haber sitesi bunu söylüyor sabaha neler olacak bakalım![]()
degisti hocam, istiyorsan almayi deneyip gorebilirsin. Web sitesi guncellenmedi ama almaya kalkinca fiyat zammini gorebilirsin.Kafa nasilda güzel.
Bu arada fiyatlar degismedi. Xbox bizi trolledi mi?
degisti hocam, istiyorsan almayi deneyip gorebilirsin. Web sitesi guncellenmedi ama almaya kalkinca fiyat zammini gorebilirsin.
Zam geldi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.