Xbox series Controller kamera (r tuşu) problemi

marcio3468

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi Xbox series Controller var elimde, son 2 haftadır oyunlarda kamera sürekli yukarı doğru kayıyor problem ne olabilir acaba? Bilgisayara indirdiğim "Xbox donatıları" ile ayarları sıfırladım fakat hâlâ aynı sorun devam ediyor bu sorunun üstesinden nasıl gelebilirim? Şimdi bir video ile sorunu sizlere de göstereyim. Oyun içinde hareket de etsem sabit de dursam otomatik yukarı doğru bakıyor videoda da görüldüğü gibi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi Xbox series Controller var elimde, son 2 haftadır oyunlarda kamera sürekli yukarı doğru kayıyor problem ne olabilir acaba? Bilgisayara indirdiğim "Xbox donatıları" ile ayarları sıfırladım fakat hâlâ aynı sorun devam ediyor bu sorunun üstesinden nasıl gelebilirim? Şimdi bir video ile sorunu sizlere de göstereyim. Oyun içinde hareket de etsem sabit de dursam otomatik yukarı doğru bakıyor videoda da görüldüğü gibi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Drift problemi var gibi görünüyor. Evde çözmeyi denemeyin kontrolcüyü bozabilirsiniz. Garantisi var mı?

Drift problemi var gibi görünüyor. Evde çözmeyi denemeyin kontrolcüyü bozabilirsiniz. Garantisi var mı?
Garantisi yok. Drift problem olduğunu youtube'da araştırınca ben de öğrendim sonra açtım yukarı aşağı bölümünü de açtım temizledim geri taktım ve çalışmıyor yukarı aşağı bölümü. :D
İnternetten analog motoru söyleyip lehimlesem temiz performans alır mıyım acaba?

edit//
temizlediğim parçayı ters taktığım için çalışmıyormuş düzeltince çalıştı problemim de geçti. Şu an sapa sağlam çalışıyor.

Aşağıdaki videoyu izleyerek yaptım işlemi.

Son düzenleme:
Garantisi yok. Drift problem olduğunu YouTube'da araştırınca ben de öğrendim sonra açtım yukarı aşağı bölümünü de açtım temizledim geri taktım ve çalışmıyor yukarı aşağı bölümü. :D
İnternetten analog motoru söyleyip lehimlesem temiz performans alır mıyım acaba?

edit//
Temizlediğim parçayı ters taktığım için çalışmıyormuş düzeltince çalıştı problemim de geçti. Şu an sapa sağlam çalışıyor.

Aşağıdaki videoyu izleyerek yaptım işlemi.

Şansınıza işi becermişiniz. Kontrolcüyü çöp edebilirdiniz. Bir daha yapmayı denemeyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı