Xbox series gamepad analog değerleri normal mi?

Alyuc

Kilopat
Daha fazla  
Screenshot_20230608_223341.jpg

Analogları yavaşca çekip bıraktığımda tam merkezde durmuyor sizce Microsoft'a yazmama gerek var mı yoksa bu değerler normal mi?
İtopya'dan 1500 liraya almıştım öğrenciyim bu kadar para verince çok kafama takıldı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncelleme: Ups kargo cumartesi pazar eve kurye randevusu oluşturmuyormuş. Pazartesi randevu oluşturacağım.

Analog değerleri normal veya değil sonuç ne olursa olsun buraya güncellerim.

Böyle bir mail geldi yeni kutu ve farklı seri numarasıyla bir kol geldi ama aynı analog değerlerinde. Biraz kafam karıştı. Galiba her kolda standart bu kontrol çubuklarının değerleri

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230622_114749.jpg
    Screenshot_20230622_114749.jpg
    87,3 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1812761

Analogları yavaşca çekip bıraktığımda tam merkezde durmuyor sizce Microsoft'a yazmama gerek var mı yoksa bu değerler normal mi?
İtopya'dan 1500 liraya almıştım öğrenciyim bu kadar para verince çok kafama takıldı.
Hocam bu değerleri nasıl ölçtünüz, hangi programı kullanarak?

Anladım hocam ölçtüm de sol analog aşağı ve yukarı sapma yapıyor. Sence kendim çözebilir miyim yoksa garantiye mi gönderiyim?

Hocam sakın kendin müdahale etme garantisi gider. Eğer benimki kadar sapıyorsa hiç gerek yok bence. Bana yeni gelen kolun değerleri öncekiyle aynı.

Ama şuna diyeyim hocam eğer kafana takılıyorsa gönder garantiye senin kafana takılacağına onlar uğraşsın.

Yeni kol mu gönderiyolar? Ben Mediamarkt'tan aldım inşallah yenisini gönderirler. Oraya vericem çünkü baya sapma var öyle böyle değil.

Kesin gönder hocam hiç zor değil göndermek. Microsoftun sitesinden başvur önce kod verecekler. O kodla ups a başvuracaksın ups Microsoft ile anlaşmalı olduğu için hiçbir ücret talep etmeden kapından alır kolu.

Yalnız kolu gönderirken pilini çıkart ve orijinal kutusuna koyma gerek onlara başka kutuya koy. Microsoft sipariş numarası veriyor onu da kutuya yazmayı unutma ben unuttum sisteme geç girildi arayıp ulaşmam gerekti.

Çok karışık anlattım ama eğer sormak istediğin bir şey olursa cevaplarım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı