Xbox Series Gamepad kablosu Type-C mi?

469826

Hectopat
Makaleler
16
4-5 ay oldu Series S alalı şimdi fark ediyorum kablo girişi varmış. Daha önce kullandığım bir kabloya benzemiyor, biraz baktım ettim Type-C gibi ama emin olamadım sorayım dedim. Ek olarak kabloyu takınca aynı DualShock gibi kullanılıyor mu yoksa illa pil lazım mı? Nasıl oluyor?

4-5 ay oldu Series S alalı şimdi fark ediyorum kablo girişi varmış. Daha önce kullandığım bir kabloya benzemiyor, biraz baktım ettim Type-C gibi ama emin olamadım sorayım dedim. Ek olarak kabloyu takınca aynı DualShock gibi kullanılıyor mu yoksa illa pil lazım mı? Nasıl oluyor?
Evet Type-C. Kablo takınca içinde pil olmadan kullanabiliyorsun.

Xiaomi Type-C 3A Hızlı Şarj ve Data Kablosu
Şunu alıyorum o zaman. Ah ah, keşke bunu konsolu ilk aldığımda pillere ve şarj aletine 200 lira vermeden önce görseydim.
Yalnız pil ile kablosuz, kablo ile zorunlu kablolu kullanıyorsunuz. Kontrol cihazında kablo ile şarj edip pilsiz bir şekilde kullanma şansınız yok. Ya pil ya da kablo.

Xiaomi Type-C 3A Hızlı Şarj ve Data Kablosu
Şunu alıyorum o zaman. Ah ah, keşke bunu konsolu ilk aldığımda pillere ve şarj aletine 200 lira vermeden önce görseydim.
Bu kablo büyük ihtimal orjinal değil. Daha garanti bir şey alın, yoksa Data özelliği yazıp olmayan çok var. Örnek konu: Çözüldü: Xbox 9.nesil Controller PC kablolu bağlantı sağlanmıyor

Şunu alabilirsiniz, kendim de bunu DualSense ile kullanıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı