17 18 k ya series x alXbox Series S 17k ya buldum çift kol ve yanında play & charge kiti var alınır mı? Yoksa 15k ya falan düşürmeyi deneyeyim mi?
23 ten başlıyo yaşadığım yerde series x 14 gibi bişeye pazarlık yapabilirsem mantıklı olmaz mı17 18 k ya series x al
İnternetten 2.el bak letgo dolap sahibinden vb hepsine gir tek tek yaşadığın yere göre filtrele bak batıda yaşıyosan kolay bulursun 23 çok 2.el için genelde 17-20k arası23 ten başlıyo yaşadığım yerde series x 14 gibi bişeye pazarlık yapabilirsem mantıklı olmaz mı
Series s le x in arasında çok fark var mıdır ki ikisinede aynı oyunlar çıkıyor yt den baktığımdada çok fark göremedim 5 6k farka değer miİnternetten 2.el bak letgo dolap sahibinden vb hepsine gir tek tek yaşadığın yere göre filtrele bak batıda yaşıyosan kolay bulursun 23 çok 2.el için genelde 17-20k arası
İlgilenirsen ben kendi cihazımı 17.900'e param güvende ile gönderiyorum.23 ten başlıyo yaşadığım yerde series x 14 gibi bişeye pazarlık yapabilirsem mantıklı olmaz mı
Düşünürüm kanka sağolda hala emin değilim 5k fiyat farkına değer mi diyeİlgilenirsen ben kendi cihazımı 17.900'e param güvende ile gönderiyorum.
İleriye dönük düşünürsan ve gta 6 ile ilgileniyorsan iki cihaz arasında performans farkı olacaktır mesela.Düşünürüm kanka sağolda hala emin değilim 5k fiyat farkına değer mi diye
14 vs deneyeceğim eğer olmazsa sana dönüş yaparım reis sağolasınİleriye dönük düşünürsan ve gta 6 ile ilgileniyorsan iki cihaz arasında performans farkı olacaktır mesela.
Series S almaya karar verirsende 17 falan verme.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.