Xbox Series S 2. el alırken nelere dikkat etmeli?

ktskn

Hectopat
Sarı sitede çok uygun fiyata Series S buldum. Yanında monitör dahil 9000TL diyor. Yakın zamanda gidip kontrol edeceğim. Bu fiyata monitör ve konsol nasıl satabiliyor? Çakma veya donanımda bir değişiklik olma şansı var mı? Series S'i yaklaşık 4500TL gibi bir fiyata bırakıyor.

Hocam o fiyata 2 tane kol alamazsınız illaki bir sorunu vardır ciddi düşünüyor iseniz ben s modeli kullanıcısı olarak şunlara dikkat etmenizi tavsiye ederim;
-Kozmetik olarak bir sorunu var mı veya port
girişleri sıkıntılı mı
-Fandan ses geliyor mu (bu modelde ses neredeyse yok gibi bir şey kulağını fanın üzerine koymadığın sürece)
-Gamepad ile veriyorsa gamepad en çok sorun çıkartan parça özellikle test ettir
-bu kadar ucuz olmasının nedeni ban yemiş olabilir cihaz
-bir çok oyunda test et
-internet bağlantısını test et

Daha bir çok konuya dikkat etmelisin ancak dediğim gibi 4.500 çok çok uygun bir sorunu çıkacaktır maalesef.

Hocam o fiyata 2 tane kol alamazsınız illaki bir sorunu vardır ciddi düşünüyor iseniz ben s modeli kullanıcısı olarak şunlara dikkat etmenizi tavsiye ederim;
-Kozmetik olarak bir sorunu var mı veya port
girişleri sıkıntılı mı
-Fandan ses geliyor mu (bu modelde ses neredeyse yok gibi bir şey kulağını fanın üzerine koymadığın sürece)
-Gamepad ile veriyorsa gamepad en çok sorun çıkartan parça özellikle test ettir
-bu kadar ucuz olmasının nedeni ban yemiş olabilir cihaz
-bir çok oyunda test et
-internet bağlantısını test et

Daha bir çok konuya dikkat etmelisin ancak dediğim gibi 4.500 çok çok uygun bir sorunu çıkacaktır maalesef.
Hocam cihazın ban yediğini nasıl anlarız? Banlıysa hiçbir şekilde online oynayamıyor muyuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı