Xbox Series S 2025'te alınır mı?

JasHennessy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
1x16 GB DDR4 3200 Mhz CL16 Fury Ram
Ryzen 3 3100
GİGABYTE WİNDFORCE OC GTX 1060 6 GB
Asus B450m Dragon
PowerBooster Fury 550w
Micron 256 GB m2 SSD
1 TB 7200 RPM HDD
Selamlar, küçük 2 kardeşim için konsol almayı düşünüyorum. Minecraft, Roblox ve bazı Game Pass oyunlarını oynayacaklar. Xbox Series S ikinci el 7500-8500 TL fiyat aralığında alınır mı sizce? Mantıklı mı yoksa daha farklı bir konsola yönelmek iyi mi olur?

Alınır. Ben daha bugün sahibinden üzerinden Xbox Series S sattım 9 bin liraya. 7.5-8.5 arası bulacağınız Series S biraz yıpranmış olabilir. Tavsiyem biraz daha fazla verin ama az kullanılmış olanları alın veya garantisi devam edenleri almaya çalışın.

Memnun muydunuz, neden sattınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Memnun muydunuz, neden sattınız?

Yaklaşık 3 sene kullandım ve fiyat/performans olarak bakarsanız alabileceğiniz en mantıklı cihaz. Satma sebebim de ekran kartımı yenileyeceğim ve parayı denkleştirmeye çalışıyorum o yüzden sattım. Bir bakıma da sattığıma üzüldüm çünkü GTA 6 çıktığında Series S konsoluna da çıkacak dolayısıyla bende GTA 6 oynayamayacağım ancak GTA 6'nın çıkacağı vakit benim zaten sınav seneme denk geldiği için istesem de fazla oynayamam.

FPS oranları nasıldı?
GTA V, CoD, BF 1/5 bende almayı düşünüyorum da.

FPS oranları nasıldı?
GTA V, CoD, BF 1/5 bende almayı düşünüyorum da.

GTA 5'te 60 FPS CoD da 120 FPS'e kadar çıkabiliyor. Battlefield 1/5 60 FPS ancak 120 FPS destekleri de belki vardır. İşin özü yeni çıkan, iyi grafiklere sahip hikayeli oyunları 30 FPS, Online oyunları 60-120 FPS civarı oynatır.

Eyvallah.

sınav senesi olmasada oynayamazdınız muhtemelen fiyat söylentileri hiç iç açıcı değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…