Xbox Series S 2025'te alınır mı?

JasHennessy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
1x16 GB DDR4 3200 Mhz CL16 Fury Ram
Ryzen 3 3100
GİGABYTE WİNDFORCE OC GTX 1060 6 GB
Asus B450m Dragon
PowerBooster Fury 550w
Micron 256 GB m2 SSD
1 TB 7200 RPM HDD
Selamlar, küçük 2 kardeşim için konsol almayı düşünüyorum. Minecraft, Roblox ve bazı Game Pass oyunlarını oynayacaklar. Xbox Series S ikinci el 7500-8500 TL fiyat aralığında alınır mı sizce? Mantıklı mı yoksa daha farklı bir konsola yönelmek iyi mi olur?

Selamlar, küçük 2 kardeşim için konsol almayı düşünüyorum. Minecraft, Roblox ve bazı game Pass oyunlarını oynayacaklar. Xbox Series S ikinci el 7500-8500 TL fiyat aralığında alınır mı sizce? Mantıklı mı yoksa daha farklı bir konsola yönelmek iyi mi olur?

Alınır. Ben daha bugün sahibinden üzerinden Xbox Series S sattım 9 bin liraya. 7.5-8.5 arası bulacağınız Series S biraz yıpranmış olabilir. Tavsiyem biraz daha fazla verin ama az kullanılmış olanları alın veya garantisi devam edenleri almaya çalışın.

Alınır. Ben daha bugün sahibinden üzerinden Xbox Series S sattım 9 bin liraya. 7.5-8.5 arası bulacağınız Series S biraz yıpranmış olabilir. Tavsiyem biraz daha fazla verin ama az kullanılmış olanları alın veya garantisi devam edenleri almaya çalışın.

Memnun muydunuz, neden sattınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Memnun muydunuz, neden sattınız?

Yaklaşık 3 sene kullandım ve fiyat/performans olarak bakarsanız alabileceğiniz en mantıklı cihaz. Satma sebebim de ekran kartımı yenileyeceğim ve parayı denkleştirmeye çalışıyorum o yüzden sattım. Bir bakıma da sattığıma üzüldüm çünkü GTA 6 çıktığında Series S konsoluna da çıkacak dolayısıyla bende GTA 6 oynayamayacağım ancak GTA 6'nın çıkacağı vakit benim zaten sınav seneme denk geldiği için istesem de fazla oynayamam.

Yaklaşık 3 sene kullandım ve fiyat/performans olarak bakarsanız alabileceğiniz en mantıklı cihaz. Satma sebebim de ekran kartımı yenileyeceğim ve parayı denkleştirmeye çalışıyorum o yüzden sattım. Bir bakıma da sattığıma üzüldüm çünkü GTA 6 çıktığında Series S konsoluna da çıkacak dolayısıyla bende GTA 6 oynayamayacağım ancak GTA 6'nın çıkacağı vakit benim zaten sınav seneme denk geldiği için istesem de fazla oynayamam.

FPS oranları nasıldı?
GTA V, CoD, BF 1/5 bende almayı düşünüyorum da.

FPS oranları nasıldı?
GTA V, CoD, BF 1/5 bende almayı düşünüyorum da.

GTA 5'te 60 FPS CoD da 120 FPS'e kadar çıkabiliyor. Battlefield 1/5 60 FPS ancak 120 FPS destekleri de belki vardır. İşin özü yeni çıkan, iyi grafiklere sahip hikayeli oyunları 30 FPS, Online oyunları 60-120 FPS civarı oynatır.

sınav senesi olmasada oynayamazdınız muhtemelen fiyat söylentileri hiç iç açıcı değil :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı