Xbox Series S 2K oyun oynatır mı?

ibrahimsenn

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Hayat kadını.
Xbox seris s için forumda birkaç kişi konu açmış ve altına 1080p oynatır en kötü 720p diyor yani ben bu konsola 4500TL verdim ve kargoda 720p mi oynayacağım? 2K desteği varsa 2K oynatmaz mı arkadaşlar en kötü 1080p?
Şu an çok sinirlendim boşuna mı verdim o kadar parayı?
İade mi edeyim?
😒 😡😑

Xbox 2001 bile 1080'i oynatıyor. Ori and the Will of the Wisps'i 4K oynatabilen bir konsol Series S. Gayet iyi fiyata almışsın, iade etme sakın.

Arkadaşın biri moralimi bozdu AAA oyunu 720p oynatır diyor yani öyle söyledikten sonra 1080P'ye bile razı geldim RDR2 1080P'de 4K TV'de çamur gibi'mi görünür 3-5M'de?

Arkadaşın biri moralimi bozdu AAA oyunu 720p oynatır diyor yani öyle söyledikten sonra 1080P'ye bile razı geldim RDR2 1080P'de 4K TV'de çamur gibi'mi görünür 3-5M'de?

AAA oyun ne mesela? RDR2 Cyberpunk bunlar grafik kalitesi olarak yüklü oyunlar belki daha iyileride vardır bilgim yok. Bunların testine bakarak yola çıkabilirsin. Ama şöyle GTA 4 ve 5 gibi gümbür gümbür bir GTA 6 gelirse 2 3 yıl sonra bunu 2K oynamaz sanırım bu cihaz. 1080 oynarsın. Belkide 30 FPS'te.

TV'nizin inch değeri yüksekse biraz rahatsız edebilir ama çamur gibi olacağını düşünmüyorum. Belki 4K'da bile oynayabilirsiniz hatta yanlışım yoksa Xbox One X'de 4K da oynatıyordu.

AAA oyun ne mesela? RDR2 Cyberpunk bunlar grafik kalitesi olarak yüklü oyunlar belki daha iyileride vardır bilgim yok. Bunların testine bakarak yola çıkabilirsin. Ama şöyle GTA 4 ve 5 gibi gümbür gümbür bir GTA 6 gelirse 2 3 yıl sonra bunu 2K oynamaz sanırım bu cihaz. 1080 oynarsın. Belkide 30 FPS'te.

Konsolda bence FPS'e bakmaya gerek yok. insan anlamıyordur diye düşünüyorum sizce de öyle mi?

TV'nizin inch değeri yüksekse biraz rahatsız edebilir ama çamur gibi olacağını düşünmüyorum. Belki 4K'da bile oynayabilirsiniz hatta yanlışım yoksa Xbox One X 4K da oynatıyordu.

Dostum ben Series S dedim lütfen biraz okuyun yazdıklarımı. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı