Xbox Series S 2K oyun oynatır mı?

Konsol'da bence FPS'e bakmaya gerek yok insan anlamıyordur diye düşünüyorum sizce de öyle'mi?

Dostum ben Series S dedim lütfen biraz okuyun yazdıklarımı. :)

FPS'e bakmaya gerek var tabii ki. Değişken bir FPS yok evet. 30sa 30 60sa 60 oynatır sabit. Ama 60 FPS ile oynadıktan sonra 30 FPS'ten tat alamayacaksın yüzde 90 net bilgi.

AAA oyun ne mesela? RDR2 Cyberpunk bunlar grafik kalitesi olarak yüklü oyunlar belki daha iyileride vardır bilgim yok. Bunların testine bakarak yola çıkabilirsin. Ama şöyle GTA 4 ve 5 gibi gümbür gümbür bir GTA 6 gelirse 2 3 yıl sonra bunu 2K oynamaz sanırım bu cihaz. 1080 oynarsın. Belkide 30 FPS'te.

Şimdi karşımda TV açık ve bir HD kanal açık bu da 1080p oluyor ve öyle kötü görünmüyor aynı bunun gibi görünür değil mi?

FPS'e bakmaya gerek var tabii ki. Değişken bir FPS yok evet. 30sa 30 60sa 60 oynatır sabit. Ama 60 FPS ile oynadıktan sonra 30 FPS'ten tat alamayacaksın yüzde 90 net bilgi.

Neden ki? Ben alışkınım oyunları hep 30FPS arası oynadım, kasıyor gibi mi görünecek? Sen bunları göz önüne alarak alacaksın değil mi? Alınır yani, bir de 30FPS'e kaç yıl sonra düşer?

Neden ki? Ben alışkınım oyunları hep 30FPS arası oynadım, kasıyor gibi mi görünecek? Sen bunları göz önüne alarak alacaksın değil mi? Alınır yani, bir de 30FPS'e kaç yıl sonra düşer?

30 FPS oyunla alakalı. Düşük gereksinimli oyunlar olduğu sürece 60 FPS oynatır. Bana kalırsa 60 FPS bile oynatır hep. Cihaz 2K 120 FPS'i vadediyor. 1080p 60 FPS sabit oynatır hep. 1 hafta 60 FPS'te oyna bildiğin bir oyunu. Sonra 30 FPS'e geç dediğimi anlarsın. Ben PC'de 144 kullanıyorum. 60 bile bana kasıyor gibi geliyor. Ama 60ı kabul ederim. Düşünüyorum henüz. X modelini alırım alırsam. PUBG oynayabilir miyim gamepad ile onun endişesi var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı