Xbox Series S 2K oyun oynatır mı?

Yani 1080P'nin üstüne bile çıkar diyorsun.

Windowscentral sitesinde şöyle bir yazı var: " the Xbox Series S doesn't have the hardware to push for true 4K Gaming for most Games. The New Console instead targets 1440p (or QHD) at up to 120FPS. However, players with 4K tvs can still enjoy 4K Media streaming, and the Xbox Series S will upscale Games to 4K to fit the confines of your television. "

Özet olarak cihaz gerçek 4K hissini çoğu oyunda yansıtamıyor konsolun asıl amacı 1440P'te 120 FPS oyun oynatmak.

TV'im iyi mi? Görüntüye biter miyim?

AAA diye kast edilen bir oyun cümlesi kullandığın için en kötü ihtimali kullandım. 30 FPS oynayacağın oyun sayısı çok azdır sanırım. En azından FPS tarzı değildir akışkan görüntü ihtiyacın olmaz. 30 FPS'i unut yani. Dediğim gibi GTA 6 dediğim şekilde gelirde bir ihtimal 30 olarak oynarsın. Ama bence 60 olarak oynaması gerekir. Bu arada 1080p güzel bir çözünürlük bence. Ben henüz 2K 4K ya geçmedim. 1080p Ultra ayarlarda takılıyorum

Bakın ben ilk defa konsol deneyimi yaşayacağım. Nasıl bir şeyle karşılaşacağımı bilmiyorum, durumumu da kendi kendimi idare ediyorum. Bir köşeye oyun oynayabileceğim bir şey almak için bir para koydum ve param Series S'e yetiyor. Siz öyle bir anlattınız ki bana 30FPS kasar diye. Ben resmen almaktan soğudum. Kasmadan ve 1080-1440p arası oynatır mı?

60 FPS'ten 30 FPS düşüşte oyun değil ne olursa olsun tadını kaçırır. 2021 geldik 30FPS'i bir salsınlar artık zaten. Bir oyunu 60'ta oynayıp sonra 30a düşürmezler ama. Böyle anladın sanırım. Oyun 30la gelirse 30la oynarsın tabii. Ama sonrada düşürmezler.

Tamam teşekkür ederim beni umutlandırdım yarın sipariş ediyorum o zaman.

Beni 4-5 yıl idare ettirsin yeter ben yeni çıkan oyunları oynayım, güzel grafikli oyunları oynayayım, güzel bir sistemim yok. Fortnite, PUBG, RDR2, GTA 5 gibi oyunların Online'sini oynayayım istiyorum tam bana göre mi?

Kardeşim. Cebine şunları koy devam et. Pişman olacağın bir şey yok. 1080p en kötü çözünürlüğün. 60 FPS'te en düşük kare hızın. Bunlar bana yetiyor sanalda yetsin bir zahmet. 30FPS'i kabul eden birisin sonuçta. Benim söylediğim çözünürlükte ve FPS'te oynarsın her zaman. Kasma bu kadar rahat ol.

Tamam, ben o zaman yarın sipariş ediyorum. Teşekkür ederim.

RDR2 "çoooook" güzel. Ben bitmesin diye yavaş yavaş yaptım görevleri. Keyif alırsın. Hiç silme bitirsen bile kalsın. PUBG oynayacaksan bana ulaş deneyimlerine ihtiyacım olacak. PUBG'yi izlediğim videolardaki gibi oynayacağımı bilsem gider yarın alırım

CS:GO'dan sebep PC de kalıyordum. Ama CS sıktı. Hileciler vs. tek PUBG giriyorum. O da konsolda var. Geçmek istiyorum konsola. Millet gamepad ile cayır cayır adam öldürüyor

Tamam tamam ben o zaman yarın sipariş ediyorum teşekkür ederim isa takmaz soy ismin gibi takmıyacağım

Aynen öyle. Bu cihazın boyu küçük yaptığı iş büyük. Her türlü yıllarca oyunlarını oynarsın. Millet One S One X PS4 Pro alıyor halen. Oyun oynamaktan keyif alıyorsan alırsın. Çok ideal bir cihaz aldığın. Beni PUBG konusundan bilgilendirirsen iyi olur. Instagram'ımı veriyim mi sana?
Konsolu sipariş ettiniz mi yoksa edecek misiniz?

Kargoda demişti konu başında aynen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…