Xbox Series S 512 GB SSD vs PlayStation 4 Pro 1 TB HDD

Series S kesinlikle 60/120 FPS sabit 1080p falan işlemcisi Series X'deki işlemci falan geçtim bunları SSD kesinlikle geçtiniz mi bırakamıyorsunuz çünkü her şey çok hızlı oluyor.

Series S kesinlikle 60/120 FPS sabit 1080p falan işlemcisi Series X'deki işlemci falan geçtim bunları SSD kesinlikle geçtiniz mi bırakamıyorsunuz çünkü her şey çok hızlı oluyor.
Hocam PS4 Pro almayı düşünüyorum PS+ oyunlarına baktım da çok fazla oyun var Series S alıp God Of War Unchartad The Last of Us serilerinden vazgeçmek yerine PS4 Pro alıp forza horizon'dan vazgeçerim teşekkürler hepinize.

Hocam PS4 Pro almayı düşünüyorum PS+ oyunlarına baktım da çok fazla oyun var Series S alıp God of War Unchartad The Last of Us serilerinden vazgeçmek yerine PS4 Pro alıp Forza Horizon'dan vazgeçerim teşekkürler hepinize.

Game Pass'e her gün yeni oyun ekleniyor ve fiyatı ucuz ve eski nesil bir cihaz alıyorsunuz ben 120 FPS Doom Eternal oynatan 5-7 yıl daha gidecek olan cihazdan memnunum God of War Uncharted falan bunlar öyle alelade oyunlar değil güzel oyunlar ama o kadar değiller.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı