Xbox Series S alınır mı?

Öncelikle teşekkür ederim umarım sana da daha iyileri nasip olur
Yani depolama bence yetersiz normal bir oyuncuya göre. Çünkü mesela Cold War bile 250GB boyutuna gelmiş dediğim uç örnek ama ortalama bir oyun da (yeni nesilden bahsediyorum) 100GB falan şu anda. Hayliyle yetersiz. Ben PS3'ten geçtiğim için çoğunlukla 4 oyunları oynuyorum. Hayliyle aynı anda 10 tane oyun yükleyip daha 180-190GB boş alanımın kaldığı da oldu. Bu dediğim 10 oyunun içinde mesela miles morales de var Astro gibi hafif oyunlar da var. Ama sil yükle yapacağız gibi duruyor 2-3 sene sonra
Bu arada konsolu kurduğunda sana kalan alan:667gb

Gerçekten azmış ya 667GB benim aklımda hep 825 gibi kalmış PS5'te çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum ya sanırım iyi bir compress teknolojisi vardı Sony'de gelecekte optimize ederler. Yeni nesilde SSD'ler hızlı ve güzel ama depolama da keşke artık 1TB-2TB olarak normal hale dönüşse. İyi oyunlar diliyorum sana, cevap verdiğin için teşekkürler

Rica ederim. Şunu da ekleyeyim. Mesela yeni nesil bir oyun çıkıyor diyelim. Aynı oyun Series X'te 10-15GB daha fazla oluyor. PS5'in SSD'sine oyunları sıkıştırmak daha kolaymış ki zaten öyle de duruyor ama Series X 800 küsur GB ile başladığı için o da eksiğini oradan kapatıyor fakat bu böyle gitmez dediğim gibi illa sorun yaşatacaklar. PS5'e daha SSD artırma güncellemesi bile gelmedi isteyen BETA sürüm kullanarak artırabiliyor. Bu SSD Sony'e maliyetli olduğu için ve konsolun fiyatını ucuz tutmak adına maalesef alandan kıstılar. Sağlık olsun en azından yükleme ekranı vs görmüyoruz. Bu arada Series S'i de hafife alma derim 2K 120FPS oyun deneyimi sağlayabiliyor rekabetçi oyunlarda

Aynen ben aslında sıkı PS'ciyim ama biraz araştırınca Xbox'ları gerçekten beğendim yani adamlar boşuna yapmıyorlar Series S mesela yeren çok oldu ama 300 dolara taş gibi konsol yapmışlar hem de çok küçük duruyor Sony'nin PS5‘te SSD arttırmak için M.2 slotu koyması bayağı iyi olmuş beta programı bitince dehşet bir şey olur muhtemelen dediğin gibi problem olacak belki de zaten Microsoft Seagate ile anlaşma yapmış o SSD'yi illaki sattıracaktır. Sony yine en kullanıcı dostu konsolu yapmış gibi duruyor Game Pass haricinde.

Bir ara Gamepass benzeri bir servis geleceği söylentileri vardı.
PS CEO'su da olumlu karşılamıştı.
Söylentiler ordadan kayboldu ve 1 yıldır hiçbir şey yok. Series S çok güzel konsol.
ABD' ye gidince oraya maksimum miktar para ile gitmek gerek. Sonuçta ne olacağı belli olmaz. Türkiye'de Series S alıp ABD'de düzeni oturttuktan sonra gerek duyulursa rahatlıkla PS5 alınabilir.

O söylentiler ne oldu ben de merak ediyorum vallahi. Sony şu an Game Pass'e rakip olabilecek seviyede bir hizmete başlasa Xbox piyasadan silinir resmen

Bence her türlü alınır. Ve eminim o an satmanız da şart olmaz. Çünkü gerçekten aşırı uygun fiyatlı ve güzel bir konsol. Üstelik gittiniz ordan PS5 getirdiniz bunun oyun masrafı var her oyun 500-1000 TL arası çıkıyor. Oraya gidince de mantıklı olan Series X almak olur bence. PlayStation özel oyunları çok güzel ama ekonomi yüzünden maalesef artık bizim ülkemiz için iyi bir seçenek olmaktan çoktan çıktılar.

Alınır, yanına Game Pass aldınızmı 4 sene boyunca çoğu oyunda 60 ve 30 FPS arası gidip gelir.

Haklısın dostum ama hayalimde hep PS5 vardı exclusive oyunları oynamak için alırım açıkçası.
Ben Xbox almazdım sebebi ise çoğu oyun Türkçe dğeil Türkçe olan 2-3 adet oyun var ingilizcem iyi olmadığı için de Game Pass'ı sadece Forza için kullanıyorum.

İngilizce olması hiç sorun değil ya zaten Türkçe oynamıyorum oyunları. Game Pass resmen nimet bizim ülkemiz için 45 liraya dev gibi kütüphane veriyor ve hepsi olmasa da gerçekten güzel oyunlar da var içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…