- Makaleler
 - 9

Daha fazla  

Kanka Game Pass bence bayağı iyi zaten 1 sene sonra satacağım o yüzden yeter diye düşünüyorum belki 1-2 tane de kendim alırım. Steam hesabımda bir sürü oyun beni bekliyor seneye inşallah toplarım güzel bir PC.
Kanka param olsa PS5 alırım tabii ama Game Pass çok cazip kalıyor Xbox için. Yani exclusive oyunlar gerçekten müthiş ama hem sayı olarak azlar hem de pahalılar. Çok iyi ama az oyun oynamak yerine iyi ama çok oyun oynamayı tercih ederim. PC olsa mesela Xbox mantıklı değil dediğin gibi ama o da olmayınca Series S'e mahkum oldum diyebilirim. PS5'ini güle güle kullan bu arada seneye ben de Amerika'dan alacağım umarım. Soru olarak da şunu merak ediyorum sence PS5'in 800 küsur GB depolaması yeterli mi?
Öncelikle teşekkür ederim umarım sana da daha iyileri nasip olur
Yani depolama bence yetersiz normal bir oyuncuya göre. Çünkü mesela Cold War bile 250GB boyutuna gelmiş dediğim uç örnek ama ortalama bir oyun da (yeni nesilden bahsediyorum) 100GB falan şu anda. Hayliyle yetersiz. Ben PS3'ten geçtiğim için çoğunlukla 4 oyunları oynuyorum. Hayliyle aynı anda 10 tane oyun yükleyip daha 180-190GB boş alanımın kaldığı da oldu. Bu dediğim 10 oyunun içinde mesela miles morales de var Astro gibi hafif oyunlar da var. Ama sil yükle yapacağız gibi duruyor 2-3 sene sonra
Bu arada konsolu kurduğunda sana kalan alan:667gb