Xbox Series S alınır mı?

Destekliyor ama şunu söyleyeyim bu konsolda oynadığım en buglı oyundu. Tabi bunlar çok ufak buglardı ama diğer oyunlarda hiç yokken bu oyunda karşıma çıkınca söyleyeyim dedim.
Hocam dark souls 1080p 60 fps sabit oynatır mı bir de.

Arkadaşlar en sonunda kararımı verdim. 2. El Xbox Series X modellerine bakacağım. Zamanı gelince "gerekirse" tekrardan konu açarım.

Son düzenleme:
Güzel bence alınır
Hocam şuanda tam 11.500 fiyatı bulunan garantisi de bulunan Xbox Series X buldum.

Onu almayı düşünüyorum ve üstüne şu monitörü alacağım;
https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_asus-tuf-vg249q1r-23-8-inç-165-hz-1-ms-ıps-freesync-gaming-monitör-siyah-1211220.html?utm_source=akakce%20psm&utm_medium=psm-other%20psm&utm_campaign=rt_pricecomp_na_na_na_standart-feed&v=1.79.6

4K bile oyun oynatabilen bir cihazda 1080p monitör sayfa geliyor bana ama bence 2K monitöre bakabilirsiniz tabii eğer bütçeniz varsa yoksa bilemiyorum

4K bile oyun oynatabilen bir cihazda 1080p monitör sayfa geliyor bana ama bence 2K monitöre bakabilirsiniz tabii eğer bütçeniz varsa yoksa bilemiyorum
Hocam delirdiniz mi uyguna 4K monitör bulmak zor bu devirde.

Hocam delirdiniz mi uyguna 4K monitör bulmak zor bu devirde.

TV için 4K, monitör için 2K çözünürlük iş görecektir. Oyunlar genelde dinamik 4K veya sabit 1440p'de çalışabiliyor Series X'te. Eve de monitör lazım değilse ve sadece Series X için alacaksanız 1080p ekrandan uzak durmaya çalışın. Ama olmuyorsa da yine de 1080p ekranda kullanacağım diye Series X alma ihtimaliniz varken Series S almayın.

2K Monitör önerebilir misiniz?

5000 TL Bandında.

Hocam bu 75Hz. Ben 120 fps destekli bir konsol alacağım. Daha çok 144Hz ve 2k Monitör bulabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…