İçinde oyun kolu mevcut değil hocam. Ayrıca Japon ürünü. Mevcut garantisi en fazla 1 sene oluyor.
İçinde oyun kolu mevcut değil hocam. Ayrıca Japon ürünü. Mevcut garantisi en fazla 1 sene oluyor.
Garantisi yokmuş zaten hocam. 10.000'e almak daha mantıklı gibi geldi.İçinde oyun kolu mevcut değil hocam. Ayrıca Japon ürünü. Mevcut garantisi en fazla 1 sene oluyor.
Bence en temizi series xİçinde oyun kolu mevcut değil hocam. Ayrıca Japon ürünü. Mevcut garantisi en fazla 1 sene oluyor.
Temiz kullanılmış ikinci bir el bir tane bulursanız güzel olabilir onun dışında kampanyaları bekleyin derimBence en temizi series x
Hocam series x demeseniz? Fiyatından ötürü iptal etmek zorundayım onu. Çok bütçeli.Bence en temizi series x
Şuan düzgün ilan yok herhalde ama DonanımHaber üzerinde Avrupa ürünleri satan kişiler vardı. 12k civarı Series X, 6500-7500 arası da Series S satıyorlardı. Avrupa ürünleri 2 senelik garantili oluyor. Bulursanız böyle bir ilan kaçırmayın.Hocam series x demeseniz? Fiyatından ötürü iptal etmek zorundayım onu. Çok bütçeli.
Tamam hocam zaten paranın geleceği tarih belli değil 4-5 ay bile sürebilir.
Hocam 2. el şöyle bir series X buldum. Uygun mudur? Garantisi de bitmiş.Zamanı geldiğinde tekrar değerlendirmenizi öneririm. Eylülde 1 TB SSD'li siyah model Series S çıkacak, şu anki kurla 2-3 bin lira daha fazla olur normal modelden. Depolamasının sizin için uygun olup olmadığına karar verin, normal Series S'in 360 GB gibi bir hafızası var, benim kullanımımda NBA, Forza, FIFA üzerine 1 tane büyük boyutlu oyun sığıyordu. Sürekli HDD'den oyun transferi yapabilirsiniz böyle bir kullanımınız varsa.
Bana kalırsa bütçe dahilindeyse bu cihaza ya da ikinci el Series X'e yönelmeniz uzun vadede mantıklı bir seçim olur. Pro model konsollar çıkmasına çok zaman kalmadı, o durumda Series X daha güvenli bir tercih olmuş olur. Olmuyorsa Series S de depolama sorun yaratmayacaksa tek alternatif zaten yeni nesilde.
Destekliyor ama şunu söyleyeyim bu konsolda oynadığım en buglı oyundu. Tabi bunlar çok ufak buglardı ama diğer oyunlarda hiç yokken bu oyunda karşıma çıkınca söyleyeyim dedim.Hocam bannerlord falan destekliyor konsol değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.