Xbox Series S alınır mı?

Hocam bu 75Hz. Ben 120 FPS destekli bir konsol alacağım. Daha çok 144Hz ve 2K Monitör bulabilir misiniz?

Hocam en ucuz olarak bu var onun dışında LG var o 9 buçuk civarı

Hocam dahili hoparlörü olan 6k'yı geçmeyen hdmi girişi bulunan 144hz bir monitör istiyorum. Bana göre bir şeyler illaha vardır.

Son düzenleme:
Hocam dahili hoparlörü olan 6k'yı geçmeyen hdmi girişi bulunan 144hz bir monitör istiyorum. Bana göre bir şeyler illaha vardır.
Hocam çoğu dahili hoparlör iyi olmuyor ama öyle özelliklerde bir monitör yok bu fiyat bandında ama yine bakarım

Hocam çoğu dahili hoparlör iyi olmuyor ama öyle özelliklerde bir monitör yok bu fiyat bandında ama yine bakarım
Dahili hoparlör olmasına gerek yok hocam kablosuz kulaklık satın alıp takabilirim.

Dahili hoparlör olmasına gerek yok hocam kablosuz kulaklık satın alıp takabilirim.

Bu var ama bu VA panel IPS diye attım diğerine sizin kararınız

Hocam ben pek anlamıyorum bence ayrı bir konu açın

Son düzenleme:
Hocam ayrı konu açtım da 2 sayfa ardından kitlendi kimse takip etmiyor. Yenisini açınca ceza yedim zaten aynı konuyu açmaktan.

Hocam ayrı konu açtım da 2 sayfa ardından kilitlendi kimse takip etmiyor. Yenisini açınca ceza yedim zaten aynı konuyu açmaktan.
Başka forumlar da var onları da bir göz atabilirsiniz

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-06-15-16-51-54-877_trendyol.com.jpg
    41,9 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…