Xbox Series S alınır mı?

Zor diye düsünüyorum 60 FPS rahatlikla kaldirir normalde ama, PS5 Pro ve Xbox'un Pro modeline büyük ihtimal 60 FPS cikartirlar satis icin, bu da konsol politikasi iste, RDR 2 kirik PS5 60 FPS patch cikartmislar, Rockstar neden güncelleme yayinlamiyor anlamıyorum.

Zaten PS5 ile Xbox Series X'in Pro modelleri 60 FPS vermezse satmaz yani öyle olursa zaten konsolda bir gelişme olmamış olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Series S resmi duyuru ile ilk günden GTA 6 'yı oynatacak. Yalnız görüntü 1080p mi olur 720p mi olur onu bilemeyiz.

Rockstar eğer üstüne düşerse bu konunun, sadece 3 cihaza çıkartacağı için daha fazla optimize edebilir.

Benim istediğim Series X ve PS5'in en kötü 1080p ile 60FPS alması. Bunu başarmalı Rockstar.

Series S'in de 30FPS ile oynatması zaten kesin gibi bir şey.

Series S resmi duyuru ile ilk günden GTA 6 'yı oynatacak. Yalnız görüntü 1080p mi olur 720p mi olur onu bilemeyiz.

Rockstar eğer üstüne düşerse bu konunun, sadece 3 cihaza çıkartacağı için daha fazla optimize edebilir.

Benim istediğim Series X ve PS5'in en kötü 1080p ile 60FPS alması. Bunu başarmalı Rockstar.

Series S'in de 30FPS ile oynatması zaten kesin gibi bir şey.
1080 p 60 fps optimizasyonu olması lazım series x ve PS 5 de

Ben bu playstation anlamiyorum ,konsolun kartonunda 8K yaziyor ama destegi yok. 😃

Aslında insanlar bu konsolları alırken de 8K oyun oynatmayacağını biliyordu. Pazarlama stratejisi işte. Hatta çıkış zamanı bile 8K video oynatır, 4K oyun diye muhabbetleri geçmişti.

8K TV kaç kişi de var da, video oynatmaya ihtiyaçları olacak ? Saçmalık.

Yani
Aslında insanlar bu konsolları alırken de 8K oyun oynatmayacağını biliyordu. Pazarlama stratejisi işte. Hatta çıkış zamanı bile 8K video oynatır, 4K oyun diye muhabbetleri geçmişti.

8K TV kaç kişi de var da, video oynatmaya ihtiyaçları olacak ? Saçmalık.
Dünyada kaç 8k TV var sanki

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı