Xbox Series S alınır mı?

mehmet3225

Decapat
Daha fazla  
Başlıkta da yazdığı gibi Xbox veya PlayStation almayı düşünüyorum. Daha çok UFC için aldığım ve elimde halihazırda güçlü bir PC olduğu için Xbox daha uygun geldi. Ayrıca UFC dışındaki oyunlarda sorun yaşar mıyım? Grafik takıntım yok denebilir; 1080p versiyon yeterli, oyunların akıcı olabildiği sürece. Ve son olarak Xbox Series X veya PS5 kadar oyun desteği alır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta da yazdığı gibi Xbox veya PlayStation almayı düşünüyorum. Daha çok UFC için aldığım ve elimde halihazırda güçlü bir PC olduğu için Xbox daha uygun geldi. Ayrıca UFC dışındaki oyunlarda sorun yaşar mıyım? Grafik takıntım yok denebilir; 1080p versiyon yeterli, oyunların akıcı olabildiği sürece. Ve son olarak Xbox Series X veya PS5 kadar oyun desteği alır mı?

Bütçe varsa PS5 alın yoksa Series S alınabilir.

UFC için alacaksanız PC'de PS4 emulatorü ile yakında oynanabileceğini düşünüyorum yanlış hatırlamıyorsam en son boot oluyordu güncellemelerle oynanabilir ileride yine de kesinlik vermeyeyim.

Hocam bence de bütçe artırıp ps5 almak en mantıklısı. Ben Xbox series X i bile beğenmiyorum. PlayStationdan güçlü olablir ama pil tak pil çıkar mı yoksa haptic feedback den adaptive triggers a kadar donatılmış bir gamepad mi

Hocam bence de bütçe artırıp PS5 almak en mantıklısı. Ben Xbox Series X'i bile beğenmiyorum. PlayStation'dan güçlü olabilir ama pil tak pil çıkar mı yoksa haptic feedbackden adaptive triggers a kadar donatılmış bir gamepad mi?

PS kullanıcıları Gamepad'i kullanabildikleri oyun sayısı konusunda şikayet ediyorlardı en son.

Hocam bence de bütçe artırıp ps5 almak en mantıklısı. Ben Xbox series X i bile beğenmiyorum. PlayStationdan güçlü olablir ama pil tak pil çıkar mı yoksa haptic feedback den adaptive triggers a kadar donatılmış bir gamepad mi
PlayStationdan güçlü filan değil, fiyat farkı da aşırı az, sıfır olarak bakıldığında, kesinlikle PS5 alınmalı.

PS kullanıcıları Gamepad'i kullanabildikleri oyun sayısı konusunda şikayet ediyorlardı en son.
Bende PS5 kullanıcısıyım. Yani evet hocam bu noktada haklısınız. Sony oyunlarında vs kullanılıyor. En iyi kullanabilen oyun ise astro bot. Ama 5dk oynamışlığım yok. Witcher 3 de biraz kullanılıyor. Ama rdr 2 de yok. Rdr 2 sin sen ya nasıl olmaz. GTA 6 da vs gelecektir. Yeni oyunlarda kullanılıyor

PlayStationdan güçlü filan değil, fiyat farkı da aşırı az, sıfır olarak bakıldığında, kesinlikle PS5 alınmalı.
Hocam kağıt üstünde Xbox daha güçlü görünüyor ama ben Xbox kol dizilimini bile beğenmiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı