Xbox Series S almaya değer mi?

Değer ama daha oyun çıkmasını beklemelisiniz eğer kaliteli oyunlar çıkarsa alın (şimdide alınır)

Series X’de kullanılabilir alan 820 GB. Kağıt üstünde daha güçlü fakat stabil FPS değerleri veremiyormuş. Sürekli 60-120 arası gidip geliyormuş fakat PlayStation sabit FPS verebiliyormuş sanırım.

Series X bazı eski ve çok zorlu olmayan oyunlarda oyunlarda (mesela Forza Horizon 4) 4K'da 60-120 arası gidip geliyor. Ancak cold war gibi zorlu oyunlarda ikisi de sabit 60FPS'de çalışıyor. Bence PS5 sadece DualShock için alınır bence, DualShock'u çok güzel ama kompaktlık, performans ve kapasite olarak Series X önde.

Güçlü bir konsol. PlayStation 5 adı altında kazıkladıkları konsoldan kat ve kat iyi bir konsol. 10 yıl ömrü var.

Bende çok geziyorum ama PS5 alacağım geziyorum diye daha az kaliteli almak bana mantıksız geliyor ama bu sizin tercihiniz.

Şansı yok mu? Güleyim bari. Dünyada PS5 6 kat daha fazla sattı.
Sürü Psikolojisini savunmanız da iyiymiş hocam PS ve Xbox artılarını/eksilerini sıralamak isterdim ama vaktim yok. Zaten milyon tane video çekilmiştir şimdiye kadar. AMD fanboyları bitti şimdi de PS fanboyları başladı
Edit: PS2/PS3 kullandım, PS4 kullanmadım(o neslin oyunları kötüydu, beğenmedim) ve bu nesil çıkana kadar XBox'dan hep uzak durdum ama param olsa gider XBox Series S alırdım.

Sürü psikolojisi değil. Özel oyunlar benim ve benim gibi insanlar için çok daha önemli. Fanboy mu?
İlk kez bir fanboyun bana gelip fanboy dediğini gördüm. Yazık.

Herkesin kendi fikri herkes istediğini savunabilir siz de haklısınız ama benim oyum PS den yana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…