Xbox Series S almaya değer mi?

Series X’de kullanılabilir alan 820 GB. Kağıt üstünde daha güçlü fakat stabil FPS değerleri veremiyormuş. Sürekli 60-120 arası gidip geliyormuş fakat PlayStation sabit FPS verebiliyormuş sanırım.

Series X bazı eski ve çok zorlu olmayan oyunlarda oyunlarda (mesela Forza Horizon 4) 4K'da 60-120 arası gidip geliyor. Ancak cold war gibi zorlu oyunlarda ikisi de sabit 60FPS'de çalışıyor. Bence PS5 sadece DualShock için alınır bence, DualShock'u çok güzel ama kompaktlık, performans ve kapasite olarak Series X önde.

Yurt dışından 2600 ₺ gibi bir fiyata series s almak mantıklı olur mu? Bu konsol hakkında kafamda bazı sorular var cevaplarsanız sevinirim.

1- Bu konsol kaç sene boyunca 1080P 60FPS desteği sunar?
2- Cyberpunk 2077, Battlefield 6, GTA 6, Forza Horizon 5 gibi oyunları 1080P 60FPS’de sizce oynatabilir mi?
3- Yaklaşık 900 ₺ fazla verip PlayStation 5 dijital almak daha mı mantıklı?

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Güçlü bir konsol. PlayStation 5 adı altında kazıkladıkları konsoldan kat ve kat iyi bir konsol. 10 yıl ömrü var.

Laptop alanların en temel amacı taşınabilir olması. Sık sık seyahat eden biri olarak yanımda 41 CM’lik bir cihaz taşımak istemem. Kullanıcı adınıza bakacak olursak sizde sık seyahat eden birisiniz. Zor olmaz mı 41 CM’lik 4.5 Kiloluk cihaz ile.
Bende çok geziyorum ama PS5 alacağım geziyorum diye daha az kaliteli almak bana mantıksız geliyor ama bu sizin tercihiniz.

Şansı yok mu? Güleyim bari. Dünyada PS5 6 kat daha fazla sattı.
Sürü Psikolojisini savunmanız da iyiymiş hocam :D PS ve Xbox artılarını/eksilerini sıralamak isterdim ama vaktim yok. Zaten milyon tane video çekilmiştir şimdiye kadar. AMD fanboyları bitti şimdi de PS fanboyları başladı :D
Edit: PS2/PS3 kullandım, PS4 kullanmadım(o neslin oyunları kötüydu, beğenmedim) ve bu nesil çıkana kadar XBox'dan hep uzak durdum ama param olsa gider XBox Series S alırdım.

Sürü psikolojisi savunmanız da iyiymiş hocam :D PS ve Xbox artılarını/eksilerini sıralamak isterdim ama vaktim yok. Zaten milyon tane video çekilmiştir şimdiye kadar. AMD fanboyları bitti şimdi de PS fanboyları başladı :D
Sürü psikolojisi değil. Özel oyunlar benim ve benim gibi insanlar için çok daha önemli. Fanboy mu? :D
İlk kez bir fanboyun bana gelip fanboy dediğini gördüm. Yazık.

Sürü Psikolojisini savunmanız da iyiymiş hocam :D PS ve Xbox artılarını/eksilerini sıralamak isterdim ama vaktim yok. Zaten milyon tane video çekilmiştir şimdiye kadar. AMD fanboyları bitti şimdi de PS fanboyları başladı :D
Herkesin kendi fikri herkes istediğini savunabilir siz de haklısınız ama benim oyum PS den yana.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı