Xbox Series S çıkacak exclusive oyunları kaldırır mı?

ElonMusk

Decipat
Katılım
25 Ocak 2021
Mesajlar
1.523
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, Avrupa'daki Series X stok yetersizliğinden mecburen Xbox Series S alacakmışım gibi görünüyor, konsolun Xbox One X'den güçsüz olduğunu öğrendim. Peki bu konsol çıkacak exclusive oyunlari kaldirir mi? Kaç yıl boyunca 1080p'de sıkıntısız oynatabildiği en yüksek ayarlarda oyun oynatır? One X tercih etsem daha mı mantıklı olur?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunların ne kadar çıkacağına göre değişir. Exclusive oyunlar özenle çalışacak şekilde optimize ediliyor. Uzun bir süre gider. One X her ne kadar güçlü olsa da kısa vadeli bir konsol. 2-3 yıllık ömrü kaldı.
 
Kaldırır hocam. Fakat hafızası yeterli olmayabilir. Oyunlar optimize olarak gelir. Harici SSD/HDD ile yedekleyip kullanabilirsiniz.
 
Valhalla'da RT teknolojisi mevcut değil. 1080p modunda çözünürlük 720p-900p'lere kadar düşebiliyor.
Hocam valhalla'da RT açık kapatamıyorsun. Oyunda otomatik açık şekilde geliyor. Geçenlerde satın aldım Valhalla'yı oradan baktım ben de. Yeni güncelleme ile 60 FPS nasıl diye bakmak için. 1080P tam 1080p değil fakat şahin gözü gerek farkı anlamak için.
Series X'te ve S'te Valhalla'da RT açık mecbur kapatma seçeneği yok. Aslında kapatsalar Series X'te 120 FPS olur. Series S'te de 2K 60 FPS bir ihtimal olurdu. 60-30 FPS olurdu aslında
 
Hocam Valhalla'da RT açık kapatamıyorsun. Oyunda otomatik açık şekilde geliyor. Geçenlerde satın aldım Valhalla'yı oradan baktım ben de.
Kalite moduna aldığınızda da yok. Digital Foundry de bakıyor. Xbox Store'da veya Ubisoft'un kendi sitesinde RT bulunmuyor. Aldığınızda nasıl baktınız ki? Herhangi bir yerde yazmıyor.
 
Kalite moduna aldığınızda da yok. Digital Foundry de bakıyor. Xbox Store'da veya Ubisoft'un kendi sitesinde RT bulunmuyor. Aldığınızda nasıl baktınız ki? Herhangi bir yerde yazmıyor.
Hocam gölgelere kısaca RT'nin kendini gösterdiği yerlere bakarsanız anlaşılacaktır. Çünkü PC'de de var. Karşılaştırdım geçenlerde. Gerçekten fark var konsoldakiyle. RTX 2060 var onda da açtım RT'yi ve ikisi de aynı görüntüyü verdi hemen hemen. Tek fark biri daha yüksek FPS'de.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı